...koji je to lik... izgubit će 2000kn, al sve mi se čini da malo zahebava...Izvorno postao whiteboy
Evo lik prodaje na newsima N80
Prodajem Nokiu N80, 2 tjedna staru. Garancija jos 2 godine, kupljena
u Vipu gdje kosta 5600 kn. Ja je prodajem za 3500 kn.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...koji je to lik... izgubit će 2000kn, al sve mi se čini da malo zahebava...Izvorno postao whiteboy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ima još jedan koji daje za 3700 kn
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Neka, neka. Radije ću ja nastaviti nagovarati tatu![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Pozdrav,
Ovako, i ja sam iz bosne...
1KM = 3,69KN
N80 u BiH, u visa centru u sarajevu, je 1 792,? KM (uzmimo da he 1 792,5 KM)sto znaci, da taj po nasoj cijeni u cro kosta 6 612,48 KN
toliko od mene...
Lineage 2 user
Izvorno postao whiteboy
Vjerojatno su se ljudi razočarali u N80 pa je prodaju za koliko stignu...
Inače, to je cijena koliko dođe u Oglasima na crno tako da se ne treba čuditi...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Šteta, od n80 sam mnogo više očekivao.
Bookmarks