18 god i stari ti sere? Ako si ga sam zaradio onda tako i reci... a i ako nisi... i nemas 12god da gubis mob... reci mu to... izdresiraj ga malo...
Baš tako, imam novac, stari mi ne da da ga potrošim. Na mobilni, naravno.
Ne znam da li se iko sjeća, ali u jednoj temi "N80 - kad stiže" (ili tako nešto) sam rekao da bih kao poklon za 18. trebalo da dobijem mobilni. Odmah sam izabrao N80. Ne bi ništa bio problem da mi stara nije predložila da kažem tati da hoću laptop (koji je skuplji od mobilnog), a da ću već nekako od rođendana skupiti pare za mobilni. I tako i bude
Ja sada imam pare, ali nemam telefon, jer kako kaže moj otac (uf, naježim se na takav naziv mog starog): taj telefon je preskup, šta će ti, da ga izgubiš, bla, bla, bla.
[očajnički]Šta da radim?[očajnički/]
SKR. je SKR. za SKR.
18 god i stari ti sere? Ako si ga sam zaradio onda tako i reci... a i ako nisi... i nemas 12god da gubis mob... reci mu to... izdresiraj ga malo...
Seriously?
E, ono što bi moglo upaliti kod starog-pomoću njega lakše ćeš loviti komade. Reci da lap ne možeš nositi sa sobom dok mobitel možeš.
Daj, izmisli neku spiku, dovedi ga pred gotov čin.
Ako ništa ne upali, iskradeš se i kupiš mob, starog samo obavijestiš da si kupio.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa nisam ja baš toliko kulturno obrazovan, pls objasniIzvorno postao darius
Jedino u ovoj situaciji. Nikad mi nista nije rekao ili prigovorio o tome sta ja radim, niti mi je ikad ista branio, osim sto se malo pobunio da idem na EXIT, ali i to je ipak popustio.Izvorno postao Compov
Ma jesam ga sam "zaradio", ali šta ću
Da, i onda me više ne vidite na ovom forumu, NIKADAko ništa ne upali, iskradeš se i kupiš mob, starog samo obavijestiš da si kupio.![]()
SKR. je SKR. za SKR.
ma joj daj... a sto bi on da kupis? da mu racune platis? reci ti njemu da ces se naplacat u buducnosti... a i naradit... prema tome...![]()
Seriously?
A čuj, i ja sam imao katkad grdnih okršaja sa svojim starcima i to upravo zbog mobitela.
Ej, koje strahove sam preživio zato što bih kupio neki mob na crno, a u biti mi i nije bio potreban... Naravno, lova je bila od staroga.
Evo, sad su se, rekao bih, naviknuli na tu moju "strast" i u zadnje 2 godine ne dobivam nikakav komentar.
Znaš kako sam ih "kupio"-poklonio sam i staroj i starome novu Nokiju. Kad ih tako navučeš, a svakome je drago zamijeniti staru kantu novim mobom u boji, ne moraš se bojati.
Glavu gore!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
EJ pa ti si punoljetan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radi sta oces...
Da, tipična zabrinutost staraca.... No ako si lovu zaradio, lijepo im reci da ti daju lovu jer si sam zaradio novac, no ako nisi, jedino šta možeš jest sagnut glavu, stisnut zube i preboljet...
U nekim slučajevima imaju pravo, ali i oni znaju griješit tako da nemaju pravo!
Svrstaj starce u neku od tih kategorija i onda postupi kako misliš da je korektno.![]()
Edip je malo skakljiva tema, radije ti ne bi objasnjavao o cemu se tu radi![]()
Nego, ovo uvijek upali:
a) stari, cura je trudna
b) treba mi za drogu![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ako se ne razumije u tehniku reci mu šta sve može taj mob
ako se razumije popustit će sam
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
...pa ako je lova tvoja, znači baš TVOJA, zarađena od tvoje strane, tvojom mukom i radom, nema ti pravo prigovorit i možeš ga kupit... ja zarađujem od svoje 12 godine, a od 16 nitko mi ništa što se tiče love nije prigovorio jer ne trošim enormne svote na stvari... najskuplja stvar koju sam kupio svojim novcima bio je fotić + memory stick = cca 2500kn... znam da je za neke to malo novaca (ko npr. za tebe) ali meni je to velik novac...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ocito nije stvar u tome da potrosi lovu, nego to da stari tu kupnju prihvati.Izvorno postao Eminem
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...al ******, ak su novci njegovi nema mu šta prigovorit...Izvorno postao rospaya
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne grizi ruku koja te hrani, ili ne rezi granu na kojoj sjedis.Izvorno postao Eminem
www.gadgethive.com
pošali ima ovo
Dragi roditelji!
Vec 4 tjedna je proslo kako sam otišao od kuće a jos vam nisam pisala.
Sramim se zbog toga, ali vam obecavam, da cu sve to sad nadoknaditi!
Ali prije nego sto nastavim sa pisanjem ovog pisma, molim vas, sjednite! Nikako nemojte dalje citati ovo pismo stojecki!
Vec su mi skoro potpuno zacijelile opekotine i vec sam se skoro potpuno oporavio od soka sto sam moralo skakati sa cetvrtog kata.
Proveo sam samo 2 tjedna u bolnici, vid mi se vec skoro u potpunosti vratio a i povracam samo jednom tjedno.
Posto sam pozar izazvala sam, morat cemo fakultetu platiti 50.000EUR-a odstete, ali to nije nista, jer je glavno da sam ostala ziva.
Imala sam srecu, jer je dama, koja stanuje preko puta, primijetila sta se desava i pozvao vatrogasce i hitnu pomoc. I posjetila me je u bolnici, a posto nisam
imalo gdje da odem (moja soba je u potpunosti izgorjela), bila je tako ljubazna i ponudila mi da predjem kod nje. Ima jednosoban stan, ali nam je zato sjajno. Inace, ona je dosta starija od mene, ali ludo smo se zaljubili jedno u drugo i planiramo se vjencati. Jos se nismo tocno dogovorili kada, ali htjeli bi da se vjencanje odrzi prije nego sto se na njoj primijete tragovi trudnoce.
Uistinu, dragi moji, bicu otac! Znam, da jedva cekate trenutak, kad cete postati baba i deda, i potpuno sam uvjeren da cete bebice (jer cekamo dvojke) primiti sa
onoliko ljubavi, sa koliko ste mene okruzivali kada sam bio mal.
Jedina stvar, koja trenutno odlaze nasu svadbu, je da je moja zarucnica pokupila negde neku odvratnu infekciju. Zbog toga smo oboje opet u bolnici, jer sam i ja to
dobila, ali sada nam je mnogo bolje zahvaljujuci antibioticima, koje dobijamo intravenozno. Doktori ovu bolest nazivaju sifilis, ili tako nekako.
Znam, da cete moju suprugu docekati sirom rasirenih ruku, i uskoro ce postati dio nase obitelji. To je veoma draga dama, i uprkos tome sto nema zavrsenu osnovnu skolu jako je ambiciozna. Naravno, ona je druge vjeroispovjesti, ali znam da ste vrlo tolerantni, pa vam nece smetati ni to sto je tamnije puti.
Sigurna sam da cete je voljeti bar onoliko koliko je ja volim!!!
Posto je priblizno vasih godina, slagacete se vrlo dobro,narocito kad se preselimo kod vas (jer je nas stan suvise mali za toliko ljudi).
Cini mi se da su i njegovi roditelji cestiti ljudi, njezin otac je poznati svercer narkotika iz Afrike, odakle je porijeklom i moja buduca...
Tako, sada, kada sam vam sve opsirno opisao, mislim da je vrijeme da vam priznam da mi nije izgorio stan, tako da mi nije nista, nisam ni bila u bolnici, nemam
ni zarucnika ni sifilis, niti nikakvog crnca.
Istina je ta, da sam kupio onaj skupi mobitel i da postoje gore stvari od ovih
gore stvari od ovih!
Ljubim vas,
vas sincic
Iako je dobro... mislim da nisi bas dobro preveo...![]()
Izaberi laptop i uživaj. Totalno razumijem, a moram priznati i podržavam tvoje starce. Pljunuti toliko novaca za mob je hm...Izvorno postao djomla
Da, definitivno za te novce, tj. malo više uzmi laptop. Ja sam to napravio kad sam htio P910i uzeti i ne žalim se ni najmanje. Laptop mi je 10x korisniji od moba za 5000-6000kn. Osim toga N80 ti i nije nešto. Vidi malo rasprave po forumu, ako imaš prilike isprobaj ju negdje... Ja jesam i razočaran sam posebice izradom i kamerom. Ne samo da se za mobitel ne isplati dati 6k kn nego se za N80 osobito ne isplati dati te novce.Izvorno postao gog
Uzmi laptop, nećeš požaliti.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Nisam pametan da ti kažem kako od starog uzet svoju lovu (možda i nije tako loše za tebe), ali definitivno N80 nemoj kupit, jer je katastrofa od moba, odnosno ne vrijedi tih para. Ne znam koliko si pratio forum, ali N80 je najproblematičniji telefon iz N serije do sada.
uzmi laptop i "slabiji" symbian (6630/6680)...rabljeni naravno:bunny:
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
nokia 3310 i deri![]()
Potpisujem.Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kud si baš zapeo za tu Nokiu ima još alternativnih moba u klasi.Primjerice SE K-800.Nema Simbyan ali ima drugih prednosti a jedna je i puno povoljnija cijena od Nokie.A opet ako kupiš neki od jeftinijih laptopa oni se nemogu nadograđivati i relativno brzo ih "pregazi" vrijeme.
A opet sa druge strane ako ti je rođendan trebali bi starci poslušat tvoju želju i kupit ono šta ti hočeš.
Ne znam stari nadam se da ćete ti i stari nać zajednički jezik i na kraju završit u nekom bircuna pivici sa novim Mob-om na šanku
![]()
Moj ti je savjet da se prilagodiš starcima za sad i uzmeš laptop i to probaj izmusti čin skuplji, a mobitel probaj izvuć za Božić.
Hmm, trickey one
Sad moje osobno misljenje je da tebi takav mobitel NE treba, takodjer je malo prebahato davat tolke novce za mobitel!
Al ak bas oces taj fucnikng mob, e onda ovakva taktika:
Posto ti otac nudi Laptop, nemoj uzeti bilo koji laptop, vec uzmi makinu pravu, neki recimo za od 12k kn do 19k kn, pa ce se tvoj cijenjeni otac vrlo brzo predomislit u svezi glede cijene laptopa i mobitela, te ce popustit u korist jeftinijeg
Naravno moras malo i taktizirat, sad kad si kao zagrizo za taj laptop od 19k kn, i ne zelis nist drugo, kakav glupi mobitel itd![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks