evo ti odgovora kako sam ti i predložio,...disc ti nije ispravan! Probaj sa ISOBusterom kako su ti dečki rekli.Izvorno postao prpic
evo ti odgovora kako sam ti i predložio,...disc ti nije ispravan! Probaj sa ISOBusterom kako su ti dečki rekli.Izvorno postao prpic
Ili jesi li stavio sve update-ove na win nakon reinstalacije.
Ja sam npr. imao problem sa instalacijom jednog programa sve dok nisam opet nakon instalacije stavio microsoft .NET framework 2.0.
Zašto...ne znam.
Ali eto to je bio problem, a možda je i kod tebe kakav sličan problemčić.
Pogledaj, što drugo da ti kažemo...eksperimentiraj.
dobro, stavit cu i to...Izvorno postao observer
Joooj, sto bi volio da se ne moze popravitali moram
![]()
.NET Framemork ti treba samo za instalaciju programa koji to koriste, recimo neke igrice pisane u C# i sl. ovaj riječnik ne koristi framework, a i upozorenje za nepostojanje istog je na samom početku dotične instalacije programa koji koristi, a ne bi to bilo na 10 %, tj. instalacija ne bi ni krenula, tako da to nije sigurno razlog. ma sigurno mu cd ima oštečenih sectora koje ne može preskočit.Izvorno postao observer
evo, uspio ja to instalirati, ali sada je sve to deformirano...
Nije mi prvo mogao ucitati background, pa je jos nest s*ao, uglavnom zablokirao je prog...
Eh sada... dali tko zna do cega je to??
E Prpi ako ti ne znaš onda mi još manje znamo.Izvorno postao prpic
Ako ti je kojim slučajem izbacio "kod" greške, to pošalji autoru programa pa ćeš vidjeti.
A što drugo reći.
Ma to je do kompa, garant, a samo mene pati kako staroj dokazat da se to ne moze intalirat...![]()
Bookmarks