jednostavno: autofokus i makro je bog i batina![]()
Ovdje idu komentari.
Fotke se mogu pogledati i postati ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=370266#post370266
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jednostavno: autofokus i makro je bog i batina![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Impresivno. Ajde pukni jednu u mraku da vidimo kakva je korist od xenon fleša.
Evo stavio što sam imao, a što smijem staviti.
Na žalost, više nemam mob kod sebe, tako da što sam slikao sam slikao...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moram reći da je super za razliku od "običnih" LED fleševa. Stvarno velik pomak.
Super su ti Kopitarna Sevnica klompe![]()
Hehehe, doktorske...Izvorno postao Drug Mile
Je fleš je fakat OK. U usporedbi sa LED rasvjetom stvarno velik napredak. Ima još fotki koje su sasvim OK ispale s tim flešom, a ima i red eye reduction, koje odlično radi.
Bit će opširan tekst u Mobilu u rujnu...![]()
Super radi, mogu potvrditi...Izvorno postao Drug Mile
takodjer i ja..................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
slike su zakon,nema kaj...mogel bi reč da može parirat nekom digitalcu u low end segmentu..
Je, slike su stvarno odlične. Definitivno može parirati low-end digitalcima jer oni softwareski ni ne nude više opcija, a rezolucija 3MP je dovoljna za ispis stvarno velikih fotki, a i za izreze. SE je napravio stvarno dobar posao s ovim telefonom i jedva čekam da vidim što je slijedeće.Izvorno postao zvone_
Još samo da dodaju optički zoom, još par MP nabace i lagano mogu zamijeniti low-end digitalce.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
odlične slike, odličan mob
![]()
nema sta teska srca moram priznat da k800 pravi najbolje slike unatoc tome sto volim samsunga
odlicne slike pa i po noci, ako nisi prezahtjevan uz ovakav ti mob netreba digitalac, barem meni nebi trebo:bunny:
slike su predobre..., ovaj mob je stvarno super... ukratko imaš sve u njemu...
no ja ne preferiram to... bolje mi imat sve odvojeno...
Seriously?
Slike su stvarno OK!!![]()
Impresivno...
Daj Imatic ti okini još koju sliku pa ju uploadaj tamo...
BTW: WB: imaš dalkave noge!![]()
šalim se, nemoj se naljutiti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, WB, kaj nisi skužio? A?Izvorno postao Ico
![]()
Ok, budem. danas imam 2 ispita pa poslijeIzvorno postao Ico
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ma sta poslije! Za vrijeme!Izvorno postao imatic
![]()
Imao sam do neki dan K750i pa sam uzeo Nokiu N95 ,vrtio sam je dva dana i ostao razočaran pa sam je uspio vratiti ,razocaral me gps i danas sam piknuo K800i i konačno sam prezadovoljan ....
kamera je odlicna kao i cijeli mob,svaka pohvala
fizz>mc912>mc912>s35i>bosh>5110>3310>T10>C250>t191 >myc3b>af51>c100>5210>VS3>K608>P900i>D600>v3i>X820 >t630>6280>v360v>3120>8310>k800i>6230>e250>k550i >
pogledajte one zadnje dvije slike šta sam ja uploado
makro mu je predobar
vide se jasno čitat ona sitna slova s novčanica (himna)
zglavnom, ja prezadovoljan mobom
Nemogu staviti avatar!!!!
slike su fenomenalne a kaj si poboljasavao nesto kameru?
obaram ljude s nogu...
POTPIS:strojnica
Bookmarks