grafička:bunny: :bunny: se vjerojatno pregrijava ili je otegla papke
Nakon nekog vremena kompić mi zamzrne sliku i par sekundi stoji tako i restartira se sam.Kada se ide palit on normalno radi niti se čuju čudni zvukovi iz njega ali ne daje sliku na ekran,te nakon par restartiranja ručno se tek upali i mogu normalno radit.
Da li to može biti do grafičke kada se ona pregrije ili do nečeg drugog?
grafička:bunny: :bunny: se vjerojatno pregrijava ili je otegla papke
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bit će da se pregrijava jer je i meni vruće dok sjedim za kompićem.
Probat ću stavit dodatni vent na nju pa ću vidit.
da, vjerojatno je grafička se pregrijala zbog ovih vručina.
Jeli možeš gledati temperaturu speedfan-om?
Ako je prevelika, pomogao bi novi ili još jedan ventilator...
Pogledaj TU malo, možda ti nešto pomogne.
gledam sa everestom i speed fanom temperature,ali neznan na speed fanu koja je koja temperatura.
Možda mi se i pregrijava zbog tv kartice koju non stop gledam i slušam radio.
Mozda ti se i procesor pregrijava pa se resetira, pogledaj i njegove temperaturu.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Evo slika.Neman senzora na grafičkoj pa ne mogu vidit kolika je temperatura.
http://img208.imageshack.us/my.php?i...eraturama8.jpg
Izvorno postao Marko01
Ove temperature koje prikazuje su sasvim u redu.
Samo nema za grafičku...
Bile su i veće temperature oko 50 stupnjeva.
Izvorno postao Marko01
Pa i 50 je još normalno, ako koliko točno više...
Evo jedna.opteretio sam ga koliko sam moga 20etak min.
http://img68.imageshack.us/my.php?im...ximalnaqe7.jpg
Ma najbolje ti je da ga odvedes na servis pa da ti oni pogledaju, oni ce ti najbolje znati sta ne stima.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Kao prvo: jesi kloko šta? Ako nisi, testiraj jednu po jednu komponentu pa ćeš otkrit šta zeza. Imaš mali milijun programa za testiranje...
mom frendu je slično tak, samo kaj se njemu sve zacrni i onda tak stoji i mora ga resetirat. al to samo kad je u nekim igrama...
Nisan nikad ništa klokao.
Jeli možete dat programe za grafičku.
3DMark05, al uz to je vezan onda i proc, a i memorija tak da moraš i to testirat. Za njih uzmi Prime95 ili Stress Prime 2004, Super PI, OCCT, memtest86+ i S&M.
gradička care..grafičkaIzvorno postao Marko01
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
a gle, ili ti je grafička jednom nogom u grobu ili ti kednostavno dosegne maximalnu temperaturu koja je namještena u biosu kao kritična, pa se na tren zamrzne, restarta i pišti. kao što neko reće, vruće je. dakle, ja bi ti za početak predložio da pogledaš u biosu na koliko celzija ti je namještena kritična temperatura na CPU, tj. nakon koje se restarta. instaliraj neki program za pračenje temperature(Everest recimo) i prati malo dal doseže dotičnu. ako da, onda ne mora bit da je grafička, ako ne, a opet se gasi i pišti, onda je gotovo 100 % ona.
Danas mi dosao komp.Grafulja je riknila i zamjenjena je.
Hvala svima
![]()
Bookmarks