Šteta što nema Vip centra u Đakovu, jer bi bilo najbolje da ga vidiš konkretno.
Inače, koliko se ja sjećam K618 je identintičan ovome V630i samo što nema Vodafone sotver...?!
Šteta što nema Vip centra u Đakovu, jer bi bilo najbolje da ga vidiš konkretno.
Inače, koliko se ja sjećam K618 je identintičan ovome V630i samo što nema Vodafone sotver...?!
pa da. ma ja imam f500 isto vodafone pa su mi gadne te ikone, ali sad sam vidio da nisu ko moje 2d nego su 3d pa sam usporedio v630 s k618 i ikone su dosta slicne...sve mi secini da cu kupit taj v630 iako sam mislio w810 pa sam cuo da pocne skripit nakon tjedan dana
de mi reci jel se moze otkodirat jer sam negdje procito da je neko napiso da se ne moze
joj to ti ne bih znao!Izvorno postao pero1985
Uglavnom, meni još ne škripi, a ako će kome počet skripiti to će biti meni, jer otkada sam ga dobio vječito d..am po igricama kao dijete od 10 godina s prvim mobitelom![]()
sad sam cito malo tu po forumu i vidio da k750 vise nema 4x zuma na 2mpx nego 1. a na 640x480 ima 2.5x a na 160x120 ima 4x zum. pa me zanima kolko ima v630 na tim rezolucijama?
gle , ako kupujes mob i bitne su ti takve gluposti , onda si ti pametan , a ne ja. mislim da su ti ljudi rekli skoro sve bitno o mobu , cak sam i ja dodao nesto vezano uz normalno koristenje , i stvarno - kuda ide ova tema ?
Ne možeIzvorno postao pero1985
![]()
to sam i ja cuo , nesto da se taj mob radi samo za vodafone i kao takav - nula bodova za druge mreze . iako mislim da je to sve trenutno dok se neki Rus ne primi posla
nadam se da ste se sve dogovorili i ispričaliiii pa ovo može LOCK![]()
Bookmarks