tko ti je poslao? ja nisam dirao tu temuIzvorno postao pero1985
tko ti je poslao? ja nisam dirao tu temuIzvorno postao pero1985
iPhone 5s 16 GB
Ok, manje važno gdje je tema (iako bi meni bilo kudikamo draže da je u SE dijelu jer mi se čini da tamo pripada, ali dobro).
Uz aparat se dobije: 256 MB M2 kartica; USB kabel; CD s programima; slušalice s handsfreeom na sebi (ok su, ali mislim da su one sa W verzija puno bolje... čine mi se ove kao one s K750, ali nisam siguran); punjać (naravno) i audio CD iznenađenja (ja dobio James Blunta, hahaha).
Mislim da nisam ništa zaboravio?!
sinoc sam ga vidio kod frenda i mob je vrlo glasan na zvucnicma , cak mi se cini glasniji od w810 na max-u . samo kaj je softver previse izmesaren sa vodafoneom , inace mob je pravi best buy do 2000kn u ducanu , cak i ispred k750 kojeg ima za 1999kn .
ja sam se toliko pribojavao toga software da je to bilo za nevirovat (pa kako cu ja to, pa ja ne bi to, ajme meniIzvorno postao Router
) ali sada ti moram reći da (istina, nakon privikavanja jer stvarno u prvi tren je težak) ga ne bi mijenjao... moram samo reći da je softver pametan, doslovno! Ima toliko mogućnosti, brzih i kratkih da sam ostao zapanjen... prva liga!
Zvučnici su prejaki, ali stvano kad su na max onda se svi čude - i to je ludilo kad na plaži upališ neku pismu pa svi možete pivat a još se čuje glazba![]()
Iskreno, meni je čak i bolji od K750i, ali ukusi su različiti - doduše kao što sam gore rekao mislim da K750 ima ono svjetlo na kameri i bolje ispadaju slike (ali kupit ću si ja onu eksternu bljeskalicu uskoro pa ćemo vidit).
Od mene, za sada, samo preporuke!
Šteta što nema Vip centra u Đakovu, jer bi bilo najbolje da ga vidiš konkretno.
Inače, koliko se ja sjećam K618 je identintičan ovome V630i samo što nema Vodafone sotver...?!
pa da. ma ja imam f500 isto vodafone pa su mi gadne te ikone, ali sad sam vidio da nisu ko moje 2d nego su 3d pa sam usporedio v630 s k618 i ikone su dosta slicne...sve mi secini da cu kupit taj v630 iako sam mislio w810 pa sam cuo da pocne skripit nakon tjedan dana
de mi reci jel se moze otkodirat jer sam negdje procito da je neko napiso da se ne moze
Bookmarks