Zna li netko od vas koji program koji može raširiti oči, staviti neku frizuru, brkove,itd, itd. Jučer sam kupio Sony Cyber shot DSC-W40 pa bih se malo poigrao sa slikama koje sam uslikao![]()
Postoji li takav program i može li link? Hvala![]()
Zna li netko od vas koji program koji može raširiti oči, staviti neku frizuru, brkove,itd, itd. Jučer sam kupio Sony Cyber shot DSC-W40 pa bih se malo poigrao sa slikama koje sam uslikao![]()
Postoji li takav program i može li link? Hvala![]()
Photoshop???
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Ne, meni treba program koji je baš namjenjen za zaj......ju, znam da ima ali ne mogu se sjetit imena da me ubiješ![]()
Ima li neki hacker ovdje da mi objasni malo sa kojim ću programom napraviti dobru fake sliku(a da nije corel i photo shop):bunny:
Pa jednostavno daj nekome da ti to napravi. Nećeš postići kvalitetnu fake fotku bez malo muke. Ne ide to u 3 klika. Najlakše ti je dati nekome da ti to napravi jer ne možeš sve tehnike naučiti u roku par dana... A i teško da bez PS-a možeš neke extremne rezultate postići... S bilo kojim jednostavnim programom možeš postići samo neke funny rezultate bez namjere da budu jedan ozbiljan fake... Sve ostalo zahtijeva dosta posla.Izvorno postao Enigma neo
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
LOL pa ne treba ti nikakav haker da pomaže, nego jednostavno se osloni na engleski jezik i potraži u Google Funny picture tool
Ne može bit jednostavnije!!
Svakako uvijek je koristan savjet onoga koji je več koristio nešto tako!
Savjet od hakera VuKija!![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks