evo... nešt mi nije u redu s hardom: ovako: prije mi je uvjek radil, sve pet, al od jednog dana (ima već nekih mjesec dana od toga, nije mi se dalo pitas post) mi ne radi... dok je još u "dosu" (ono sučelje ko dos... ma znate prvi screen kad se pali komp) on mi ga sve ljepo očita, sve informacije o njemu pišu... a onda evo problema: u windowsima mi ga nađe, al piše da trebaju neki driveri za njega... znam da netrebaju jer prvi put kad sam ga stavil nije trebalo ništ drajvere skidan jer su oni ko već bili na hardu... a kad sam probal instalirat windowse na opće ga ne pronađe... možda se je ona iglica za očitavanje harda pomaknula ili kaj? samo su nagađanja nemam blage kak rade hardovi! pomogajte!!!

) on mi ga sve ljepo očita, sve informacije o njemu pišu... a onda evo problema: u windowsima mi ga nađe, al piše da trebaju neki driveri za njega... znam da netrebaju jer prvi put kad sam ga stavil nije trebalo ništ drajvere skidan jer su oni ko već bili na hardu... a kad sam probal instalirat windowse na opće ga ne pronađe... možda se je ona iglica za očitavanje harda pomaknula ili kaj? samo su nagađanja nemam blage kak rade hardovi! pomogajte!!!
Odgovori uz citat
Bookmarks