TOOO!!! proradiloIzvorno postao Krompirko
DDD nemrem vjerovat
thnx krupmirko! hvala svima na pomoći! sad imam još 40gb. jeeeee
može
HVALA JOŠ JEDANPUT SVIMA!
Prvo odi na properties startbara i ukljuci ovu opciju kao na slici:
a zatim odi na ovaj tool kao na slici:
To je dakle disk management i ja mislim da ti nije dodjeljeno slovo HDD uređaju... dakle da sve valja, ali nije adresiran...
Samo u tom slučaju svi programi će prepoznati tvoj HDD sem windowsovog explorera...
samo odaberes particiju na svom HDDu ili HDD i odes na change drive letter i odaberes pod kojim slovom da ti bude... ( D: E: F: itd)
ako kaze da je nedefiniran HDD, onda ga mozes i formatirati ( to napravis i sa quick opcijom)
p.s. mislim da je ovo softwareski problem pa ga prebacujem pod software...
TOOO!!! proradiloIzvorno postao Krompirko
DDD nemrem vjerovat
thnx krupmirko! hvala svima na pomoći! sad imam još 40gb. jeeeee
može
HVALA JOŠ JEDANPUT SVIMA!
hahahahahahha... ti od uzbuđenja nisi mogao normalno tipkati ili?Izvorno postao ipavli19
HEHE... ajd uživaj...![]()
Krompiru, particioniran se kaže, ne adresiran...![]()
![]()
heh... e a sd sam si stavil friške win, al nemogu instalirat windowse na taj hard jer opće nije izlistan u setupu... al nema veze. hvala svima još jednom
Ne domy, u krivu si... njegov HDD je bio particioniran ali mu nije bilo dodjeljeno mjesto, adresa ( C: D: E: F: itd)Izvorno postao domy_os
pa se kaze da nije adresiran... Meni se to znalo događati da mi čak nekad i promjeni letter zbog instaliranja virtualnih uređaja pa moram podesavati poredak po mojim zeljama.
Al to je sad nebitno, bitno je da njemu doze prepoznaju![]()
Desni klik na ikonu My Computer -> Manage, zatim odi na Storage -> Disk managment, pogledaj da li ti se disk tamo nalazi (trebao bi), ako da, dodijeli mu neko slovo...
Bemti, nisam vidio da ima i druga strana threada![]()
Ajd neću sad objašnjavat detalje da ne idemo u offtopic...Izvorno postao Krompirko
![]()
hmmm al niko mi još nije odgovoril kak da ga prepozna u windows setupu?![]()
Za to moraš imat drivere od SATA kontrolera na nekoj disketi pa njih učitat tijekom instalacije (stisneš F6 kad te zatraži) i onda lijepo instaliraš.Izvorno postao ipavli19
![]()
nije to trebalo... bilo je u bios setupu opcija da kak očita S-ATA disk... opcije su bile:RAID i IDE... ja sam stavil na IDE i mogel sam instalirat winIzvorno postao domy_os
e da i ja kreten zaboravil napravit particije na hardu, dal se može s nekim programom to napravit bez reinstal windowsa? jer mi se stvarno neda više
možeš prek windowsa napravit particiu my computer> desni klik miša >manage >disk managment... ili si skini particion managmen pa prek njega![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
joj odlično...![]()
![]()
Seriously?
Partition Magic, ako misliš operirat po disku di su ti Windowsi.
Bookmarks