napravi backup svog originalnog mma_ucp/dcp i probaj stavit neki drugi. ako nešto zezneš, samo vratiš originalIzvorno postao @.::xPsycho::.@
napravi backup svog originalnog mma_ucp/dcp i probaj stavit neki drugi. ako nešto zezneš, samo vratiš originalIzvorno postao @.::xPsycho::.@
e to nisam vidio da piše......... molim te ak imaš taj mma_ucp (tak postavljen) da mi ga pošalješ ...bio bih zahvalan..........Izvorno postao JA_SAM
Zadnji uredio xPsycho : 26-06-2015 u 02:18
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Ja imam samo taj za e398/rokr-a mozes ga naci i zajedeno sa skinom.Zato sam ti i stavio sliku da mozes sam tako da podesis svoj mma.
p.s. ako nemas Menu Editor mozes ga skinuti odavde
imam ja taj menu editor , ali kad izvadim mma_ucp iz mobitela i probam ucitati s tim programom onda mi pokaže takvu porukuIzvorno postao JA_SAM
inace imam i jedan convertor bas za to da mi uspije ucitati ali kad sve to napravim kak treba onda kad stavim natrag u mobitel meni izgleda jos gori neg je bio tj. vide se samo 2 ili 3 ikone i to je sve
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
istu stvar sam doživio i sam sa L6 i očito je problem u samom programu, neki teški bugIzvorno postao @.::xPsycho::.@
Pa neznam,nikad dosad nisam imao problema sa tim programom,mada nisam otvarao ni v360 ni l6 mma.Ako imas backup svog mma (ne ovaj koji si ubacio iz skin-a) stavi negde za download pa da probam ja.
Bookmarks