ma ne. ti si kupio USB smart i sa njime dobio support. on ti traje neograničeno. no inovator kaže da bi support mogao nestati, tj. da ga jednostavno maknu i zamjene za support drugog nailazećeg toola.Izvorno postao a.k.
100€ je uređaj sa supportom.
ma ne. ti si kupio USB smart i sa njime dobio support. on ti traje neograničeno. no inovator kaže da bi support mogao nestati, tj. da ga jednostavno maknu i zamjene za support drugog nailazećeg toola.Izvorno postao a.k.
100€ je uređaj sa supportom.
netočno,Izvorno postao GoGs
support za novi dongle traje 90 dana od prvog logina....
donedavno je bio neograničen, no eto, ograničili su ga iz razloga koje sam već naveo.
tool je mrtav
koja glupost! onda ćemo mi "stari" korisnici ostati zakinuti!? ipak mislim da bi trebao izaći neki update toola ili nešto sa novim supportom!? Lool, pa koliko će to korisnika sjebat, ajd zamisli?Izvorno postao Inovator
ti si novi, ja sam stari i već sam zakinut. ali to je postalo normalno u alatima za gsm servise, vjeruj mi. a pogotovo od zukija, autora ovog dongle-a.Izvorno postao GoGs
shvati, alat je mrtav i to je to. nije ni prvi ni zadnji, sve super i onda jedan dan gotovo.
jednostavno, željni para, tako rade
a ništa, sad poskidat sve sa supporta šta ima i onda se nekak šlepat..... a dok se skupi dosta novih modela, onda uzimam profesionalni alat kao SC, Viktor, Ultimu ili nešto slično... u biti, što onda bude bilo best buyIzvorno postao Inovator
i SC je uveo ograničenje u trajanju supporta, no njihov nije mrtav, već se samo pretplaćuje, godišnje.Izvorno postao GoGs
a updatei idu i dalje, jasno, za razliku od ovog.
Viktor je godinama tu, ima najbogatiji support, zbilja brda i brda stvari gore, ali je alat najskuplji, 500 eura. ultima je OK, no to je mlad alat zasad.
BTW koliko iznosi ta godišnja pretplata na SC? i gdje si ga ti nabavio?Izvorno postao Inovator
Bookmarks