nećeš moći radit nove modele, samo ove koje možeš sad...Izvorno postao GoGs
velike promjene se događaju u svim alatima, ne samo u ovom, samo ovaj je jedan od onih koji se gase. no, to su neke druge priče
nećeš moći radit nove modele, samo ove koje možeš sad...Izvorno postao GoGs
velike promjene se događaju u svim alatima, ne samo u ovom, samo ovaj je jedan od onih koji se gase. no, to su neke druge priče
a to.... no daj mi reci šta ti preko tog alata onda radiš kad imaš full aktivaciju? evo, ja sam danas E1000 digao iz mrtvih iz prvog pokušaja i odmah radi.Izvorno postao Inovator
Ovaj alat koliko vidim da dosta služi za SE. motorola još ajd nekak, ali tu su i drugi uređaji u igri.
imam ga full aktiviranog, znači samsung, moto, i baza.Izvorno postao GoGs
ja sam ga uzeo jer sam ga dobio povoljno zbog veće narudžbe nekih drugih stvari. no, u suštini je to neozbiljan alat. a sad je i mrtav.
za mene kao početnika je to dobro da se naučim raditi. No kad budem imao više para, onda ću si uzeti Viktora ili SC. sad nemam ni lovu za takav alat, a kamoli prakse i znanja... moram od nekuda početi.Izvorno postao Inovator
A i dosta sam jeftino prošao sa smartom...
I onda se 100€ plača samo za to???
na što misliš? pojasni....Izvorno postao a.k.
Izvorno postao GoGs
Mislio sam na ovaj support od 3 miseca...
Neznam, meni tu neke stvar nisu jasne, pa se ostavljam ovog![]()
gle, ograničili su ga sad naglo, moj je trajao godinu dana, sad je ukinut. a ogrniačen je sad na 3 mj, tako da mogu za koji mjesec skroz ugasit server, jer je razvoj zaustavljen, pa onda prodat novi tool.Izvorno postao a.k.
meni je čovjek iz srbije rekao prošli mjesec da je gotovo, nisam vjerovao, trebao sam prodat to smeće. ionako mi stoji većim dijelom.
ma ne. ti si kupio USB smart i sa njime dobio support. on ti traje neograničeno. no inovator kaže da bi support mogao nestati, tj. da ga jednostavno maknu i zamjene za support drugog nailazećeg toola.Izvorno postao a.k.
100€ je uređaj sa supportom.
Bookmarks