= Citat = Izvorno postao Xabo
E ovako, ja sam uspio u medjuvremenu napraviti flashiranje moba, preko RSD-a i to sa ovim german:
R3511_G_0A.52.26R_PDS00D_LP0004_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_06_00_14R_SE5426AXXF10AC_1FF.sbf

Sve je ok ali mi javlja na greetingu flex error: phone subsidy-locked, i iako ga maknem i ne stavim nista kada ga upalim on to ima... to nije toliki problem vec sam zvao i one u t-mobileu da mi aktiviraju mms, i nece... javlja neki error kad se pokusa instalirati file koji ti oni posaljiu na mobitel, nesto tipa, session full, error instaling, tak da ako netko zna rjesenje bilo bih mu jako zahvalan... inace zanima me cemu flex sluzi buduci da sam ja kada sam stavio gore navedeni flash maknio sve vezano za t-mobile, doduse ostao je kodiran na t-mobile, pa ako netko ima ideju ili nacin za rjesavanje za bilo koji od ovih problema neka javi... isto tako sam pokusao i sa seedovima upaliti reporte na l6 da stoje konstantno upaljeni no nisam uspio nista osim blokirati mobitel, te sam ga ponovno flesirao i sve bilo ok... molim vas pomagajte za ove probleme, vjerujem da nisam jedini kojem treba pomoc... hvala
za error flex treba u /a/mobile/system izbrisati file pds_init i za pozdrav upisati bilo što.

ostalo šta te zanima, možeš sve naći traženjem. unlock se vrši kod unlockera sa TP-om