+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Tema: SE K750i

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mrcina
    evo da mu olakšam,ali bez pametovanja,imam 750 i super ti je mob nemaš što razmišljati.ali nebih dao 2000kn kad ga mogu ubosti i kod vipa i t-coma za duplo manju cifru.je da je zaključan ali zato postoji em koji bu ti ubacio nebrandirani,nezaključani softver a garancija ti ostaje.za ostatak love ubodeš 512mb karticu,ispravite me dali podržava 1gb,2gb karticu i imaš mob(kompjuter) u rukama.brdo mp3-ca,itd.
    Da, mob je dobar, za te novce nema što puno razmišljati. E sad ovo ostalo: koliko ja znam u T-Mobile ponudi ga ni nema, ne znam otkud ti to uopće, a u Vipu definitivno nije duplo jeftiniji bez da ideš na neke pretplate i to kakve još... A ova priča da ti EM pod garancijom samo tako stavlja nebrandirani soft i otključava mobitel ti baš ne drži vodu. Pitao sam neke servisere i oni kažu da to ne bi uopće smjeli raditi, zakonski. To je mobitel za Vip i EM je i stavio Vodafone soft i oni su obvezni samo taj soft updateati, nipošto stavljati ti čisti. Ako ti to netko tamo i napravi možda si imao sreće, ali to nije baš tako jednostavno. Što se kartica tiče podržava sigurno do 2GB, a za 4GB nemam informacija no mislim da i one idu, ali to je već preskupo jer ta kartica košta skoro kao i sam aparat...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da omjer uloženo dobiveno je dobar.
    T-mobil u ponudi ima D750 i samo uređaj košta preko 2200kn, a nema ga u Simpa paketu.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis
    Mislim da omjer uloženo dobiveno je dobar.
    T-mobil u ponudi ima D750 i samo uređaj košta preko 2200kn, a nema ga u Simpa paketu.
    D750 je koliko ja znam isključivo T-Mobile, brandirani telefon i preskup je kao samo uređaj. Za 1999kn u EM-u K750 je puno isplativiji. Osim toga p86 je rekao da mu se jako sviđa dizajn K750 tako da je D750 tu kompletna suprotnost, a još je i brandiran...
    Ma u svakom slučaju p86, nećeš pogriješiti sa K750, a gdje ćeš ga kupiti ti odluči. Imaš ga u EM-u za 1999kn, čisti, ili sa Vodafone softom u Vipme kompletu za 1691kn, ako ti ne smeta taj Vodafone i planiraš koristiti Vip. Ako ga misliš dekodirati i stavljati čisti soft gubiš garanciju i eventualno neke novce, a onda otprilike dolaziš na to da ti je bolja solucija ovaj iz EM-a.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. mpx200 - k750i - mpx220
    By brudjuz in forum Windows Mobile
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-04-2006, 23:24
  2. SE K750i ili MDA Compact
    By .:AM:. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-01-2006, 19:56
  3. w550i vs k750i