= Citat = Izvorno postao mrcina
evo da mu olakšam,ali bez pametovanja,imam 750 i super ti je mob nemaš što razmišljati.ali nebih dao 2000kn kad ga mogu ubosti i kod vipa i t-coma za duplo manju cifru.je da je zaključan ali zato postoji em koji bu ti ubacio nebrandirani,nezaključani softver a garancija ti ostaje.za ostatak love ubodeš 512mb karticu,ispravite me dali podržava 1gb,2gb karticu i imaš mob(kompjuter) u rukama.brdo mp3-ca,itd.
Da, mob je dobar, za te novce nema što puno razmišljati. E sad ovo ostalo: koliko ja znam u T-Mobile ponudi ga ni nema, ne znam otkud ti to uopće, a u Vipu definitivno nije duplo jeftiniji bez da ideš na neke pretplate i to kakve još... A ova priča da ti EM pod garancijom samo tako stavlja nebrandirani soft i otključava mobitel ti baš ne drži vodu. Pitao sam neke servisere i oni kažu da to ne bi uopće smjeli raditi, zakonski. To je mobitel za Vip i EM je i stavio Vodafone soft i oni su obvezni samo taj soft updateati, nipošto stavljati ti čisti. Ako ti to netko tamo i napravi možda si imao sreće, ali to nije baš tako jednostavno. Što se kartica tiče podržava sigurno do 2GB, a za 4GB nemam informacija no mislim da i one idu, ali to je već preskupo jer ta kartica košta skoro kao i sam aparat...