+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Tema: SE K750i

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis
    Nedaj se zbunit. Ekran na k750 je odličan. Razlika je sigurno uočljiva ali nemaš se čega bojati jedino ako imaš većih problema sa vidom, ali tada ti 3 ili 4 mm ekran veći u dijagonali neće spasiti.
    Da, točno je to. Ekran na K750 nije za baciti, to sigurno ne. Samo stoji činjenica da je tehnički W810 bolji. Ipak mislim da je K750 za 1691 kn u Vipu best-buy. K750 je za ovu cijenu trenutno vrlo isplativ. U biti sve ono najvažnije ima i K750. Kameru, MP3, IC, BT, dobar ekran i sve ostalo. W810 je bolji, što je logično za slijedeći, noviji model, ali za skoro pa duplo novaca ne dobijaš toliko koliko ćeš sa K750 povoljnije proći. Ja sam iznad napisao sve što ide u korist W810 pa možda ispada da je K750 loš. Nije mi to bila namjera, K750 je po meni još uvijek best-buy.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG GT 540 optimus
    Bodovi
    8.420
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.420, Nivo: 21
    Bodovi: 8.420, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao p86
    Hvala na trudu .Još ću sve to malo proučiti...očekujte još pokoje pitanje

evo da mu olakšam,ali bez pametovanja,imam 750 i super ti je mob nemaš što razmišljati.ali nebih dao 2000kn kad ga mogu ubosti i kod vipa i t-coma za duplo manju cifru.je da je zaključan ali zato postoji em koji bu ti ubacio nebrandirani,nezaključani softver a garancija ti ostaje.za ostatak love ubodeš 512mb karticu,ispravite me dali podržava 1gb,2gb karticu i imaš mob(kompjuter) u rukama.brdo mp3-ca,itd.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mrcina
    evo da mu olakšam,ali bez pametovanja,imam 750 i super ti je mob nemaš što razmišljati.ali nebih dao 2000kn kad ga mogu ubosti i kod vipa i t-coma za duplo manju cifru.je da je zaključan ali zato postoji em koji bu ti ubacio nebrandirani,nezaključani softver a garancija ti ostaje.za ostatak love ubodeš 512mb karticu,ispravite me dali podržava 1gb,2gb karticu i imaš mob(kompjuter) u rukama.brdo mp3-ca,itd.
    Da, mob je dobar, za te novce nema što puno razmišljati. E sad ovo ostalo: koliko ja znam u T-Mobile ponudi ga ni nema, ne znam otkud ti to uopće, a u Vipu definitivno nije duplo jeftiniji bez da ideš na neke pretplate i to kakve još... A ova priča da ti EM pod garancijom samo tako stavlja nebrandirani soft i otključava mobitel ti baš ne drži vodu. Pitao sam neke servisere i oni kažu da to ne bi uopće smjeli raditi, zakonski. To je mobitel za Vip i EM je i stavio Vodafone soft i oni su obvezni samo taj soft updateati, nipošto stavljati ti čisti. Ako ti to netko tamo i napravi možda si imao sreće, ali to nije baš tako jednostavno. Što se kartica tiče podržava sigurno do 2GB, a za 4GB nemam informacija no mislim da i one idu, ali to je već preskupo jer ta kartica košta skoro kao i sam aparat...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da omjer uloženo dobiveno je dobar.
    T-mobil u ponudi ima D750 i samo uređaj košta preko 2200kn, a nema ga u Simpa paketu.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis
    Mislim da omjer uloženo dobiveno je dobar.
    T-mobil u ponudi ima D750 i samo uređaj košta preko 2200kn, a nema ga u Simpa paketu.
    D750 je koliko ja znam isključivo T-Mobile, brandirani telefon i preskup je kao samo uređaj. Za 1999kn u EM-u K750 je puno isplativiji. Osim toga p86 je rekao da mu se jako sviđa dizajn K750 tako da je D750 tu kompletna suprotnost, a još je i brandiran...
    Ma u svakom slučaju p86, nećeš pogriješiti sa K750, a gdje ćeš ga kupiti ti odluči. Imaš ga u EM-u za 1999kn, čisti, ili sa Vodafone softom u Vipme kompletu za 1691kn, ako ti ne smeta taj Vodafone i planiraš koristiti Vip. Ako ga misliš dekodirati i stavljati čisti soft gubiš garanciju i eventualno neke novce, a onda otprilike dolaziš na to da ti je bolja solucija ovaj iz EM-a.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. mpx200 - k750i - mpx220
    By brudjuz in forum Windows Mobile
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-04-2006, 23:24
  2. SE K750i ili MDA Compact
    By .:AM:. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-01-2006, 19:56
  3. w550i vs k750i