Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 33 od 33

Tema: SE K750i

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    T630, K750
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam ga jućer uzeo na pretplatu u Vip-u, i nakon godine dana provedena sa t630 ovaj izgleda puuuno bolje. Jednostavno mi je žao šta sam toliko dugo čekao i odgađao.
    A vrijeme će pokazati kakav je glede joystica iako mi se čini da je kvalitetniji nego na t630 (kao i tipkovnica).

Šta se ostalog tiće i više nego zadovoljan. Za 1400kn koliko me je došao, mislim da je vrlo dobra investicija..

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma kupujem ga 99,99%.Moram samo još oba mobitela uzeti u ruke i malo ih usporedno isprobati,ali mislim da mi se mišljenje neće promijeniti.Malo me zabrinjava joystick,ali nadam se da ću biti među onima koji nikada nisu imali problema s njim(a uostalom tu je i garancija).Hvala na trudu i strpljenju,ali ja sam stvarno izbirljiv i kad kupujem mobitel onda ga kupujem da me služi jako dugo.
    Kupit ću ga u EM-u,uštedim nekih 220kn,a to mi je skoro dovoljno za još 512mb.
    Vidio sam da imaju trgovinu u Zagrebu pa ću tamo navratit...

E da,kakvu podršku mi pruža EM u pogledu softwarea,a da ne izgubim garanciju i koje su prednosti w810i softwarea u odnosu na k750?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao p86
    Ma kupujem ga 99,99%.Moram samo još oba mobitela uzeti u ruke i malo ih usporedno isprobati,ali mislim da mi se mišljenje neće promijeniti.Malo me zabrinjava joystick,ali nadam se da ću biti među onima koji nikada nisu imali problema s njim(a uostalom tu je i garancija).Hvala na trudu i strpljenju,ali ja sam stvarno izbirljiv i kad kupujem mobitel onda ga kupujem da me služi jako dugo.
    Kupit ću ga u EM-u,uštedim nekih 220kn,a to mi je skoro dovoljno za još 512mb.
    Vidio sam da imaju trgovinu u Zagrebu pa ću tamo navratit...

E da,kakvu podršku mi pruža EM u pogledu softwarea,a da ne izgubim garanciju i koje su prednosti w810i softwarea u odnosu na k750?
    U EM-u možeš dobiti update softa iako to možeš i sam od doma napraviti. Pošto kod njih kupuješ dobit ćeš čisti soft tako da nemaš brige sa Vodafone softom i gubljenjem garancije. Što se W810 softa tiče sumnjam da nešto extremno dobijaš osim Walkman softvera i dizajna... To je sve otprilike na SE-ov kalup i W810 ti softverski nije toliki napredak da bi davao 1000kn više.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG GT 540 optimus
    Bodovi
    8.420
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.420, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    U EM-u možeš dobiti update softa iako to možeš i sam od doma napraviti. Pošto kod njih kupuješ dobit ćeš čisti soft tako da nemaš brige sa Vodafone softom i gubljenjem garancije. Što se W810 softa tiče sumnjam da nešto extremno dobijaš osim Walkman softvera i dizajna... To je sve otprilike na SE-ov kalup i W810 ti softverski nije toliki napredak da bi davao 1000kn više.

imaš praf nije vrijedan 810 tolike razlike u cijeni a da em neradi zamjenu softvera nije istina.imaš newse tamo ti ima trethova i rasprava o otkodiravanju se modela.
    ako hočeš otkodirati mob odeš u em platiš a ovi ti ubace čisti soft bez koda jer drukčije neide.barem tako svi govore na forumima i newsima.a garancija ostaje.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mrcina
    imaš praf nije vrijedan 810 tolike razlike u cijeni a da em neradi zamjenu softvera nije istina.imaš newse tamo ti ima trethova i rasprava o otkodiravanju se modela.
    ako hočeš otkodirati mob odeš u em platiš a ovi ti ubace čisti soft bez koda jer drukčije neide.barem tako svi govore na forumima i newsima.a garancija ostaje.
    A ok... Platiš, to već da. Ali ovako da će oni iz čista mira stavljati čisti softver, neće. Uglavnom znam da su neki spominjali besplatno stavljanje čistog softa i otključavanje, ali to neće ići, baš sam se malo raspitao. A po meni ne isplati mu se uzeti Vipov K750 za 1691kn i još tresnuti love za čisti soft kada za 1999kn ima čisti već u EM-u. Zar ne? I još si može kupiti karticu.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG GT 540 optimus
    Bodovi
    8.420
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    A ok... Platiš, to već da. Ali ovako da će oni iz čista mira stavljati čisti softver, neće. Uglavnom znam da su neki spominjali besplatno stavljanje čistog softa i otključavanje, ali to neće ići, baš sam se malo raspitao. A po meni ne isplati mu se uzeti Vipov K750 za 1691kn i još tresnuti love za čisti soft kada za 1999kn ima čisti već u EM-u. Zar ne? I još si može kupiti karticu.

pazi uzmeš 750 i easy tarifu plačaš minimalno 91kn i to možeš trošiti a razgovori su ti prema svim mrežama 91lipu i to nije promotivna akcija pa nema ograničenja tipa na godinu dana pa ti pređe na start 0 ili drugu tarifu.a cijena ti je tu i dobiš još i zvučnike uz mob

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722768&idnews=324714

pogledaj stavak 1

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722768&idnews=313101

jadino što mi se ne sviđe su ikone več na mobu,ružno do groba.nemam mob od kompiča tu da slikam ikone ali ružno dozlaboga.
    Zadnji uredio mrcina : 30-07-2006 u 15:08

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mrcina
    pazi uzmeš 750 i easy tarifu plačaš minimalno 91kn i to možeš trošiti a razgovori su ti prema svim mrežama 91lipu i to nije promotivna akcija pa nema ograničenja tipa na godinu dana pa ti pređe na start 0 ili drugu tarifu.a cijena ti je tu i dobiš još i zvučnike uz mob

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722768&idnews=324714

pogledaj stavak 1

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722768&idnews=313101
    Je, ok je to sve. Ali treba vidjeti prvo hoće li na pretplatu, hoće li kod Vipa uopće. Ja recimo jesam na Vipu, ali neću na pretplatu jer mi ne odgovara to da trošim iznos pretplate samo na pozive unutar Vipa kada meni većina potrošenoga ode na SMS, GPRS, pozive u druge mreže... Pretplata se ne isplati svakome jednako, ali ajde nije to sada važno. Topic je o K750. Eto, upoznao si ga s Vip ponudom pa će odlučiti, možda mu se i isplati pretplata... After all...

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Honor 8
    Operater
    Vip
    Bodovi
    11.956
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.956, Nivo: 26
    Bodovi: 11.956, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa kaj je to s tim joystikima?

nekome radi godinu dana bez problema, dok nekome počne hebat z mjesec dana.

ali izgleda da su to skužili i u sonyericssonu i KONAČNO počeli stavljat navi tipke.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Par pitanja (vezano za K750i)
    By X-Plosiv in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 02-02-2007, 12:14
  2. mpx200 - k750i - mpx220
    By brudjuz in forum Windows Mobile
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-04-2006, 23:24
  3. SE K750i ili MDA Compact