Da, baš sam htio reći - vmware ili drugi PC![]()
Da, baš sam htio reći - vmware ili drugi PC![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Moram priznati da se i ja kategoriziram među picajzle, po ovome...
Isto ko gog, reinstaliram win kad je stvarno nužno - znači da se komp ful usporio ili ima dosta novog hw-a.
Radim par image-a tijekom instalacije, pogledati ovdje u kojim koracima:http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=230122&postcount=5
No na kraju, usprkos tome što imam gradirane image-e, uvijek se vraćam na instalaciju de-novo, jelte, radi novih drivera i svega toga gore opisanog. A ovo s editiranjem već postojećeg image-a ne dolazi u obzir zbog također gore opisanog sranja koje to ostavlja za sobom...
Yebiga, nije mi više komp u cvijetu mladosti, pa se mora paziti da ga se ne zasipa dodatno sranjima... a i picajzla sam...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
uff i ja sam isto... i nije me sram priznati...
poludim kada mi se na kompu nagomilaju sranja, a volim sve isprobavati. ali redovito to sve čistim i popravljam i pospremam i sve zanm di mi je šta. jedini problem što osim mene komp koristi i moj brat. a on je totalna svinjaprvom prilikom kupujem mu lap i nek se goni ...hehehe
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
...pa kupi sebi lap, a njem ostavi ovajIzvorno postao fly_nan
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja Windowse instaliram samo kad kupim novu matičnu.Kad kupim, napravim nekoliko imageva po koracima i samo vraćam, ako se šta s*ebe.
![]()
svoju bebolinu da mu ostavim??!!! moje malo zlato!! my precious... a-aIzvorno postao Eminem
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Imam i drugi pc, no on mi je rezerviran za pingvine i vragoveIzvorno postao BlueDevil
![]()
evo, ja samo da se nadovežem; gog svaka čast na ovome, sve je tako kako si napisao, no, na moju sreću, imam win xp+sp2 -> borg edition, koji zamjenjuje podosta ovih koraka, i mogu reć da je to spas. driveri i svi potrebni programi su riješeni s njim. tako da ja konkretno zaobilazim jednu veliku i dosadnu muku.
Bookmarks