Tako je, kod nas te 100 kB izađe 5 kn (cca 0.7 €)! Meni s Tarifom 60 je to preeeviše...
Tako je, kod nas te 100 kB izađe 5 kn (cca 0.7 €)! Meni s Tarifom 60 je to preeeviše...
Evo, napravio hard reset i opet mi se gube programi.Uglavnom se radi o 3250ScreenSaverCR i Mp3WmaOgg_1_.Codec_6600 - instaliram, jedno vrijeme radi i nema više. Šta da radim?
Neka fora Nokije 6600. Možda bi bilo najbolje da sve programe koji ti tako tajno nestaju, deinstaliraš. Pokušaj Ogg zamijeniti nekim drugim plejerom, npr. Vikingom.Izvorno postao domy_os
Ovo sa screensaverom mi je dosta čudno zašto ga ne podnosi. Npr. ja sa 6680 do sada niti jedan problem s tim screensaverom.
Deinstaliraj i njega isto.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nije problem u OggPlayeru neg u tom codecu koji se instalira pa dobiješ podršku za MP3, WMA,... OggPlayer radi OK (dok i ovak codec radi), ne mislim ga mjenjat jer mi ima najbolji zvuk od svih dosad isprobanih playera. Ima neka alternativa za stavljanje MP3-ica kao zvona osim ovoga? Izludit će me...Ajd, screen saver mogu prežalit, al ovo...
EDIT: Našao sam nešto pa ću isprobat...
Zadnji uredio domy_os : 28-07-2006 u 00:57
e sad ću ispast blesav..al ..kako se opće mjenja soft na tom mobu????
kolko to košta??
drugo!
kako da ti svira mp3 kao zvono????![]()
mama ti sestra!
e sad ću ispast blesav..al ..kako se opće mjenja soft na tom mobu????
kolko to košta??
drugo!
kako da ti svira mp3 kao zvono????![]()
mama ti sestra!
Za sviranje MP3 bi mogao ovaj PLUGIN pomoći.
A soft se mjenja samo sa spec opremom koju je teško nabaviti a skoro nemoguče napraviti sam.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a otprilike koliko košta mjenjanje softa???
mama ti sestra!
Izvorno postao Vuki
jel može pass za zip file???
ili ako netko ima taj codec pa da mi pošalje na mail, jer ovaj Mp3WmaOgg[1].Codec_6600 je izgleda prestao raditi
ah da, nono01@gmail.com![]()
Zadnji uredio Nono01 : 02-08-2006 u 14:19
Ne vjerojatno! kupim od Osvetnika mob!dans mi stigne ja sav sretan sve upiknem ...upalim(i stisnem dva puta crvenu tipku kako mi je rečeno jer start up mu je izbrisan) i uđe mi u mob!i odjednom upozorenje da je aplikacija zatvorena startup sve lijepo divno krasno! kad odjednom! nikako u meni da uđem onda nikako da mi pokazuje koliko ima crtica baterije...i tako dalje i tako dalje!
ostao sam šokiran kako mi neko može podvalit tako šta!![]()
šta da ja sad radim?!
mama ti sestra!
Probaj napravit hard reset - ugasi mob, drži istovremeno zelenu slušalicu, 3 i * (zvjezdicu) te, dok to držiš, upali mob i ne puštaj ove tri tipke dok se ne pojavi Formatting...
ali napuni mob do barem 75% ili to radi dok se puni
ništa!Izvorno postao domy_os
ma ću ga u guzicu jebat ....
najbolje da ga odfram u grad na servis i da mi stave novi symbian i gotovo..
a sad..kako to kolko košta i tako to...nije moja briga!
jer sam doma niš ne mogu!![]()
mama ti sestra!
...i meni se ponekad izgubi taj codec za mp3, ne znam ni kak ni zašt...Izvorno postao domy_os
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja stavio drugi i tri dana već fino radi.Izvorno postao Eminem
Odakle si? Ja sutra svoj vjerojatno nosim na flashanje pa mogu i tvoj, ak si mi usput...Izvorno postao FaberOSK
Koliko sam ja upucen u Osijeku ga mozes odnjet na fleshanje u mobis. Kosta nekih 170 kn i tjedan dana si bez moba jel ga oni moraju slat u ZG na fleshanje, a za to vrijeme od njih dobijes neki zamjenski mob dok je tvoj na fleshanju...
jel mi vjeruješ da sam ošo kod servisera..pričo sa njim...tražio novi symbian(sad mi je valjda neka 5tica nisam siguran kak da vidim...)Izvorno postao Shamanix
radi ko sat sad!
150 kuna! i znaš li koliko sam čekao????? pola hebenih sata!!
ma svaka čast!
dakako...tu u Dubrovniku sam ga dao
eto!
sad jedino da primjetim nešto..a to je...
da je mobtiel na slušalici dosta tih! možda je malo slušalica pošla! a možda je to normalno za 6600 (prije sam imao n-gage! koji bome prednjači i to dosta u više stvari)
mama ti sestra!
Bookmarks