Mislim da znam taj post, sudjelovao sam u njemu nadajući se informacijama o jačoj bateriji, a kasnije se ispostavilo da ni u Mobisu ne možeš kupiti BL-6C nego eventualno kupiti čitavu QD zbog baterije.Izvorno postao Vuki
Mislim da znam taj post, sudjelovao sam u njemu nadajući se informacijama o jačoj bateriji, a kasnije se ispostavilo da ni u Mobisu ne možeš kupiti BL-6C nego eventualno kupiti čitavu QD zbog baterije.Izvorno postao Vuki
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kolko mAh ima BL-5C, a koliko BL-6C?
Znam da ono nije original baterija, al što je, tu je.
Imao sam namjeru prodat 6600 zbog nekih dugova, a i tih sranja, al odustao sam jer nisam mogao nekog zavaljat ko što je ovaj (od kog sam ja kupio) mene pa sam lovu nadoknadio drugim putem.![]()
Sad, podaci o kapacitetu BL-5C baterija variraju. Čini mi se da je 6600 imala 850mAh, da bi 7610 imala 900, a ove novije (N70 npr.) 960mAh.
BL-6C ima 1100mAh.
U Mobisu!
BL-5C = 850 mAhIzvorno postao domy_os
BL-6C = 1070 mAh
...a ja se još trudim potražiti stare linkove!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo opet sam napravio hard reset pa ćemo vidjet...
Zanima me još nešto: da li se može nekako napravit backup rasporeda izbornika jer me živcira svaki put ponovo si slagat ikonice?
Bojim se da ne može.Izvorno postao domy_os
Meni se na 6680 događa čak-gle gluposti-da mi ostavi prazan folder Quickoffice, a aplikacije Quickword, sheet... mi razbaca po glavnom izborniku...
Isto mi je s imenikom-jednom sam na 6630 doživio da je upamtila samo prvi broj iz Imenika.
U Mobisu!
Bookmarks