= Citat = Izvorno postao Mobyy
Vjerojatno si nakupio programa koji su postali neupotrebljivi. Bilo bi ih dobro detektirati i skroz pobrisati, naravno iz FEexplorera, jer je 6600 dosta tvrdoglava ako ideš standardnim putem.
Pa obrisao sam iz C:\System\Apps i E:\System\Apps, ne znam gdje bih više brisao.

Ovo s PC-jem te nisam sasvim razumio-hoćeš li preko moba na internet (kao modem) ili hoćeš imati prikaz desktopa na zaslonu 6600?
Ni jedno ni drugo. Zamisli sad ovo što si prvo rekao, ali obrni situaciju - na mobu ću imat net, a komp će bit kao neki "modem" preko kojeg će se mob spojit na net.

Ovu zaključanu MMC možeš, kao što Vuki kaza pokušati dati SMS freaku, on je stručnjak za MMC.
Da, skontao sam to.

Jača baterija?
Koliko sam upoznat, nemoguće je kupiti jaču batku jer ne postoji (ako netko zna drugačiju vijest, nek nas obraduje obojicu)...
Mora bit jača baterija, sad imam 550 mAh, pušiona...

= Citat = Izvorno postao Osvetnik 88
-moguce je kupiti jacu bateriju sto je i opisano negdje na ovom forumu samo se treba malo zbrusiti baterija na vrhovima!!!
Molim? Kakvo brušenje? Kolko je to mAh?

= Citat = Izvorno postao Dark
Meni se dešavalo pred koji tjedan da nisam mogao pokrenuti app manager, nisam mogao kreirati playliste, nisam mogao zumirati slike više od 50%.
Reset postavki je pomogao (svi podaci ostaju)
*#7370# ili *#7780#? Nikak da upamtim koji je za soft, a koji za hard reset.