Hehe, u žurbi sam zaboravio napisati da BT adapter trenutno nije kod mene tako da ništa od toga, a i mislim da sam već jednom radio hard reset, duduše, s ovom zaključanom MMC karticom, ali nije mi pomoglo.Izvorno postao Vuki
Da, zanimljiva stvar. To mi je lega spomenuo da je radio na SE Pxxx, a i na stranim forumima sam isto našao, ali, kao što vidiš, nisam još uspio osposobiti. Ono, odeš u WC ili van i chataš.Izvorno postao Vuki
Znam, vidio sam, ali ipak ću probat sve poduzeti prije bilo kakvog plaćanja.Izvorno postao Vuki
Onaj Moby Centar? Plava reklama s narančastim slovima? Mislim da se tak nekak zove. Oderali su me već jednom, probat ću opet otić.Izvorno postao Vuki
Iskrsnulo je još ovo: instalirane aplikacije mi nestaju s popisa u manageru i jednostavno ne obavljaju više svoju funkciju iako fizički postoje u mobu. (Kad idem instalirat ponovo, traži me da zamjeni.) Recimo ovaj Mp3WmaOgg.Codec instaliram, radi jedno vrijeme (nekih par sati) i više ne. Dogodi se ono gore i ne mogu preslušavat MP3-ice - OggPlayer kaže da nema MP3 codeca i onaj tvornički player kaže da je nepodržan format iako je radilo. Isto se događa i s nekim screen saverima.

Odgovori uz citat
Bookmarks