= Citat = Izvorno postao Vuki
Ne budi lijen nego jednostavno pobriši sve i ponovo nabaci programe koji ti stvarno trebaju.
A backup napravi samo za najpotrebnije (sa PC Suite for Nokia 6600 bar to možeš) Radio si ti i zahtjevnije stvari!
Hehe, u žurbi sam zaboravio napisati da BT adapter trenutno nije kod mene tako da ništa od toga, a i mislim da sam već jednom radio hard reset, duduše, s ovom zaključanom MMC karticom, ali nije mi pomoglo.

Nisam ništa slično isprobavao pa ne znam ni savjetovati. Usput moglo bi i mene zanimati!!
Da, zanimljiva stvar. To mi je lega spomenuo da je radio na SE Pxxx, a i na stranim forumima sam isto našao, ali, kao što vidiš, nisam još uspio osposobiti. Ono, odeš u WC ili van i chataš.

Zašto ne pošalješ je našem genijalcu
sms freak MMC unlocker
on je stvarno majstor za to.
Znam, vidio sam, ali ipak ću probat sve poduzeti prije bilo kakvog plaćanja.

Mislim da ih ima jedna trgovina u Pejačevićevoj iza katedrale (maske)!!
Onaj Moby Centar? Plava reklama s narančastim slovima? Mislim da se tak nekak zove. Oderali su me već jednom, probat ću opet otić.

Iskrsnulo je još ovo: instalirane aplikacije mi nestaju s popisa u manageru i jednostavno ne obavljaju više svoju funkciju iako fizički postoje u mobu. (Kad idem instalirat ponovo, traži me da zamjeni.) Recimo ovaj Mp3WmaOgg.Codec instaliram, radi jedno vrijeme (nekih par sati) i više ne. Dogodi se ono gore i ne mogu preslušavat MP3-ice - OggPlayer kaže da nema MP3 codeca i onaj tvornički player kaže da je nepodržan format iako je radilo. Isto se događa i s nekim screen saverima.