e sad ću ispast blesav..al ..kako se opće mjenja soft na tom mobu????
kolko to košta??
drugo!
kako da ti svira mp3 kao zvono????![]()
Nije problem u OggPlayeru neg u tom codecu koji se instalira pa dobiješ podršku za MP3, WMA,... OggPlayer radi OK (dok i ovak codec radi), ne mislim ga mjenjat jer mi ima najbolji zvuk od svih dosad isprobanih playera. Ima neka alternativa za stavljanje MP3-ica kao zvona osim ovoga? Izludit će me...Ajd, screen saver mogu prežalit, al ovo...
EDIT: Našao sam nešto pa ću isprobat...
Zadnji uredio domy_os : 28-07-2006 u 00:57
kolko to košta??
drugo!
mama ti sestra!
kolko to košta??
drugo!
mama ti sestra!
Za sviranje MP3 bi mogao ovaj PLUGIN pomoći.
A soft se mjenja samo sa spec opremom koju je teško nabaviti a skoro nemoguče napraviti sam.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a otprilike koliko košta mjenjanje softa???
mama ti sestra!
Evo stavio drugi MP3 codec te screen saver i sad radi OK.
EDIT: Mjenjanje softwarea je oko 50-100 kn, kako kod koga.
Zadnji uredio domy_os : 30-07-2006 u 03:30
upgrade fw-a u mobisu je 170kn a najjeftinije što sam vidio je 100kn u nekim radnjama ,ako se može dobit za 50kn to je isplativo i mislim da nebi puno razmišljo
Ja sam u OS našo za 70 kn.Izvorno postao sodom
Ima i za manje, al ovog čovjeka znam i ima dosta iskustva.
Ne vjerojatno! kupim od Osvetnika mob!dans mi stigne ja sav sretan sve upiknem ...upalim(i stisnem dva puta crvenu tipku kako mi je rečeno jer start up mu je izbrisan) i uđe mi u mob!i odjednom upozorenje da je aplikacija zatvorena startup sve lijepo divno krasno! kad odjednom! nikako u meni da uđem onda nikako da mi pokazuje koliko ima crtica baterije...i tako dalje i tako dalje!
ostao sam šokiran kako mi neko može podvalit tako šta!![]()
šta da ja sad radim?!
mama ti sestra!
Probaj napravit hard reset - ugasi mob, drži istovremeno zelenu slušalicu, 3 i * (zvjezdicu) te, dok to držiš, upali mob i ne puštaj ove tri tipke dok se ne pojavi Formatting...
ali napuni mob do barem 75% ili to radi dok se puni
...i meni se ponekad izgubi taj codec za mp3, ne znam ni kak ni zašt...Izvorno postao domy_os
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ništa!Izvorno postao domy_os
ma ću ga u guzicu jebat ....
najbolje da ga odfram u grad na servis i da mi stave novi symbian i gotovo..
a sad..kako to kolko košta i tako to...nije moja briga!
jer sam doma niš ne mogu!![]()
mama ti sestra!
Ja stavio drugi i tri dana već fino radi.Izvorno postao Eminem
Odakle si? Ja sutra svoj vjerojatno nosim na flashanje pa mogu i tvoj, ak si mi usput...Izvorno postao FaberOSK
Koliko sam ja upucen u Osijeku ga mozes odnjet na fleshanje u mobis. Kosta nekih 170 kn i tjedan dana si bez moba jel ga oni moraju slat u ZG na fleshanje, a za to vrijeme od njih dobijes neki zamjenski mob dok je tvoj na fleshanju...
jel mi vjeruješ da sam ošo kod servisera..pričo sa njim...tražio novi symbian(sad mi je valjda neka 5tica nisam siguran kak da vidim...)Izvorno postao Shamanix
radi ko sat sad!
150 kuna! i znaš li koliko sam čekao????? pola hebenih sata!!
ma svaka čast!
dakako...tu u Dubrovniku sam ga dao
eto!
sad jedino da primjetim nešto..a to je...
da je mobtiel na slušalici dosta tih! možda je malo slušalica pošla! a možda je to normalno za 6600 (prije sam imao n-gage! koji bome prednjači i to dosta u više stvari)
mama ti sestra!
Izvorno postao Vuki
jel može pass za zip file???
ili ako netko ima taj codec pa da mi pošalje na mail, jer ovaj Mp3WmaOgg[1].Codec_6600 je izgleda prestao raditi
ah da, nono01@gmail.com![]()
Zadnji uredio Nono01 : 02-08-2006 u 14:19
E nemrem bilivet!Izvorno postao Nono01
Skinem ti ja taj Zip prije par dana sa nekoga foruma i raspakiram sa password koji je bio i tamo napisan, tako da opet zazipam (bezpass) i misleči da brišem onaj prvi obrišem ga zajedno sa password-om i nonšarlantno postam na forum i uploadam za skinuti. (jer ga svi ishvališe na forumu dotičnom)
Kada ono SHIT!
I sada ponovo tražim taj forum i ne mogu ga naći!!!!!!!!!!!!!
http://www.google.com/search?as_q=&n...s=&safe=images
Izvorno postao na drugim forumima
George Eliot
a shit! a neznam koji je bog ovom Mp3WmaOgg[1].Codec_6600, odjednom je prestal raditi, izbrisal i ponovno instal, i 0 bodova, ogg i wma bez problema ali mp3 neče da se na trepavice postaviš, jedino preko Vikinga.
koliko vidim domy je skinuo taj codec, pa domy ako vidiš ovaj post daj ga uploadaj
Vuki, tnx anyway![]()
Ljudi pa kuda vi gledate kada otvorite datoteku? Otvorite taj zip file sa WinRARom. Sada blago skrenite pogled u desno prema onom sivom boxu unutar kojega se nalaze 2 retka texta. Pogledajte prvi red. Tamo je jedan URL. E, ja ga sad tu ne smijem pasteati jer je to vaš traženi pass!!![]()
Ljudi uživajte!![]()
Sad kužiš?Izvorno postao Vuki
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Izvorno postao DJ DeVelox
več isprobao, bez brige, prije nego sam postao, ali ja nigdje ne vidim pass
Pa ja misliš nisam isprobao?Izvorno postao Nono01
EDIT:
Nema više pass-a!!
S obzirom da su passovi zabranjeni postao sam ga samo da skrenem kolegi pažnju na riješenje pa sam izbrisao pass, ostali se javite meni ili njemu na PM za pass.![]()
Zadnji uredio DJ DeVelox : 02-08-2006 u 16:17
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
nebrem belivet, to sam isprobao i nije radilo prvi put, vjerovatno sam jedan navodnih zahvatio
daj editiraj post da se ne vidi
tnx![]()
Ne koristim ja više taj codec kad ne radi kak treba - instaliram, radi malo i nestane sâm od sebe kao i kod tebe. Već par dana koristim WMAPlus 1.20 i radi OK, nema nestajanja, podržava isto MP3, OGG i WMA, radi u paru s OggPlayerom.
BTW, uzeo sam i 512 MB MMC karticu jer ovu od 32 MB nisam mogao formatirat ni preko čitača. Mob malo brže radi jer je kartica dosta brza, najviše se vidi u instalaciji programa.
http://nokia6600.wordpress.com je password ali je zaraženo crvom.Izvorno postao DJ DeVelox
ja sam očistio! obratite pažnju na firmware
First extract the files to a temp folder in pc with
password: http://nokia6600.wordpress.com then send to mobile.
or
use a software zip manager to unzip files in mobiles if you are downloading dis file from mobile.
visit http://nokia6600.wordpress.com for more softwares and tips
SYMBIAN OGG PLAY S60 AND MP3 AS RINGTONE PLUGIN
we can play MP3, WMA and OGG files on phone build-in Recorder and Ogg Play after installing the oggplay and the
file MP3-Ogg-WMA Plug-in (PLUGIN.SIS provided in this folder).
If you want to use mp3 or ogg or wma as ringtones without installing WMAPlus or OggPlay,
install MP3-Ogg-WMA Plug-in.(this file's provided in this zip file).
Do remember if u have this WMAPlus or Oggplay on your phone, and you uninstall them it will remove all the codec
(mp3 ogg wma ).You need to reinstall back MP3-Ogg-WMA Codec for 6600 (also included in dis zip file) to support all
these file used as ringtones
and can play them in build-in recorder.
1st install oggplay then install the codec now via ogg play you can listen to ogg,mp3 songs and u can set them as
ringtones in profile options (selected mp3s above 96kbps bitrates are set as ringtone and all ogg formats song as
ringtones so better convert mp3 to ogg via DBpoweramp music convertor).
I'LL POST ARTICLES ON MUSIC IN 6600 FULL TUTORIALS RECENTLY.
OV CONTROLLER IS FOR THOSE WHOSE MOBILE FIRMWARE IS 3 OR 4 OR LESSERE .INSTALL IN PHONE MEMORY.
FOR RECENT MOBILES OF HIGHER FIRMWARE(4 AND ABOVE) DON'T INSTALL OV CONTROLLER.SIS
SATYA NARAYAN
http://nokia6600.wordpress.com
Zadnji uredio VuKi : 02-08-2006 u 17:01
George Eliot
Bookmarks