imam amd 64 3000+ 120gb hdd, 1gb ram, 9600pro graficka, maticna k8n-e (nije deluxe, ta mi je izgorila neki mjesec) asus drw-1608p rezac samsung sm 710v monitor. je li ovo dobra konfa za media center? problem je slijedeci: snimim ja windowse xp media center i nakon instalacije par programa i prvog restarta, komp se djelomicno zamrzne, pritisnem na my computer i cekam dok se oznaci jedno do 5min, odem ja tako u safe mode i isti slucaj, toliko se zamrzava da nece normalno ni start otvoriti, isti je problem kod druga koji ima p4 1.7 ghz i 256mb rama 10gb hdd, ali kad snimim na p3 733 mhz sve radi normalno. U cemu je stvar? Napominjem da je tako i sa ''cistim'' windows xp sp2 (sp2 je integrisan). Kad snimim obicni xp i tek onda stavim sp2 onda je sve ok, sta je tu problem?Oprostite ako sam gdjegod pogrijesio al nemojte brisat post nego mi mozete odgovoriti i vako i nako (na pm)
EDIT: postavio sam pitanje na drugom threadu te se ovaj post moze brisati (mogao bi se ostaviti radi info o hardweru, ima puno da se piše)

Oprostite ako sam gdjegod pogrijesio al nemojte brisat post nego mi mozete odgovoriti i vako i nako (na pm)
Odgovori uz citat
Bookmarks