Još bih dodao Meedio i Nero Home (sastavni dio Nero 7)Izvorno postao gog
Još bih dodao Meedio i Nero Home (sastavni dio Nero 7)Izvorno postao gog
Media Portal isto fino radi u paru s dosta TV kartica...
isto si kupujem media centar računalo ovih dana, pa mi treba par mogučih konfiguracija..
cijena neka bude do kojih 3500kn, ali po mogučnosti u jednom dučanu..
i neka bude močna, ne samo za gledanje telke i sa dobrim TV i SAT karticama..
i zašto grafička mora imati i TV-in, kad to ima TV kartica..
konfe mi trebaju ubrzo jer do srijede to mislim kupiti..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
da ali to sve fino radi ili zastajkuje i tome slično
po vašem mišljenju koju je tv karticu najpametnije uzeti ?
i koja je razlika između haupauge 150 , 350 , 1300 osim što ova posljednja ima i digitaliju ?
imam amd 64 3000+ 120gb hdd, 1gb ram, 9600pro graficka, maticna k8n-e (nije deluxe, ta mi je izgorila neki mjesec) asus drw-1608p rezac samsung sm 710v monitor. je li ovo dobra konfa za media center? problem je slijedeci: snimim ja windowse xp media center i nakon instalacije par programa i prvog restarta, komp se djelomicno zamrzne, pritisnem na my computer i cekam dok se oznaci jedno do 5min, odem ja tako u safe mode i isti slucaj, toliko se zamrzava da nece normalno ni start otvoriti, isti je problem kod druga koji ima p4 1.7 ghz i 256mb rama 10gb hdd, ali kad snimim na p3 733 mhz sve radi normalno. U cemu je stvar? Napominjem da je tako i sa ''cistim'' windows xp sp2 (sp2 je integrisan). Kad snimim obicni xp i tek onda stavim sp2 onda je sve ok, sta je tu problem?Oprostite ako sam gdjegod pogrijesio al nemojte brisat post nego mi mozete odgovoriti i vako i nako (na pm)
EDIT: postavio sam pitanje na drugom threadu te se ovaj post moze brisati (mogao bi se ostaviti radi info o hardweru, ima puno da se piše)
Zadnji uredio Ico86 : 16-10-2006 u 19:24
Bookmarks