+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    u cijenu je uključeno vrijeme, znanje, cijena opreme, porez, amortizacija, kompleksnost posla...
    mnogi ovdje misle da se svi mobiteli dekodiraju jednostavnim pritiskom na jednu tipku. Ima i takvih, no ne možemo onda uniformno reći da je cijena sveg dekodiranja 50KN. Recimo za Sagem My-Z55 mi treba 40 minuta, a za SE K750i CID49 mi treba 8 minuta. A u ovih 40 minuta prvih je uključeno full rastavljenje mobitela, koji je klizni i vrlo je zeznut i trebalo mi je dosta sati dok nisam dođao na ovih 40min. da ne govorim da se na njega onda spajaju dva kabela, od kojih se jedan lemi na ploču.
    Uostalom, cijene su spustili ovi koji imaju dva kabela i rade da bi si kupili novi Simpa paket. I onda kad nekome zaribaju mobitel, onda je veselje. Uostalom, svatko neka radi što hoće, kome hoće, za koliko hoće. Svaka roba/usluga ima svog kupca, jasno je da se danas prodaje i Đambalaja Kola i Coca-Cola, te da svi ubiru dio kolača. A sad zašto je jedna 11KN, a druga 3, to svatko za sebe neka zaključi.
    Baviti se baznim servisom mobitela je danas nemoguće bez uloženih minimalno 1000 €. Nekad je ta cifra bila i znatno veća.
    Poštovanje svima, samo vi radite pošteno!
    Istina.Čuo sam da za Siemens C81 softwer koji odkodirava dotični model košta jako puno,i da mora dosta tih mobova odkodirati da bi mu se isplatilo
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja , da se time bavim, nebi ni najjednostavnije kabelsko otključavanje naplatio ispod 50 kuna, a kamoli promjenu softa. fakat, kakva satnica, pa ne radi to baš svaki kretinjo. u z otključavanje i flešanje čovjek valjda traba imat i barem elementarnog znanja....itd, da sad ne kenjam. kome ne paše nek si kupi original i

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove