dekodiranje je od 30 do 50 kn a stavljanje novog softweara je od 50 do 100 kn ovisi o starosti modela
dekodiranje je od 30 do 50 kn a stavljanje novog softweara je od 50 do 100 kn ovisi o starosti modela
Točno, samo dodatak. Novi SE su čujem živa zezancija za debrandiranje, i cijena je i do 150 kn.Izvorno postao zek
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ne znam,, evo ja znam par ljudi ovdje koji to rade za 50-100kn max.Izvorno postao tj1
kad sam prije skoro g dana uzeo w800 odmah sam ga dao na update i lik mi je uzeo 80 knm zato sto je novi model inace su 50 kn
pa dobro debrandiranje jos kako ta i ide za 80kn, ali unlok bi trebao biti 50kn.. ne vise.Izvorno postao zek
A zašto bi TREBAO biti 50 KN ???
Je to kilo kruha, pa da košta isto za sve telefone???
Si radio kada neki test point??
Ili misliš da je to : skineš crack s neta, pljuneš i zalijepiš par kablića ( koje si našao na punjačima), i dereš ljude.....
Ako ti net nije skup , prosurfaj malo po ponudama unlock opreme, odredi minimum koji ti je potreban, pa kalkuliraj.
Osim toga računaj na kompletnu zamjenu iste zbog dotrajalosti nakon max godinu dana, možda i prije.
Računaj i na dodatno plaćanje za suport, je fleševi stalno izlaze novi.....
Naravno , svoje vrijeme za usavršavanje i otkrivanje tople vode ne računaš....
a ako i ubiješ neki telefon, to tebe nije briga, pa zar je očekivati za 50 kunića OTKLJUČANI I ISPRAVNI TELEFON ??? ( ccc ili jedno ili drugo ).
A što se tiče kalkulatora i nokia, ko nezna sam otključati , isto mu je 50 ili 80 kuna....
Izvorno postao Crumarix
sta se ti uzrujavas? da trebao bi biti 50KN i ni lipu vise.. uostalom, ako se ti bavis unlokom i 50kn ti je malo nemoj se time baviti..
ali očito ne rade najnovije SE, tebi je najnoviji valjda K750Izvorno postao dstosic
@Crumarix ne isplati ti se objašnjavati, SU ima svugdje, svi bi sa jednim kabelom radili sve i to na "one button op"
Bookmarks