evo,znam da je bilo već milijun ovakvih postova,al svejedno tražim pomoć vas lumenanašao sonny ericsson al je mreža t-mobile a ja bi vip! kako da dekodiram?? help...
evo,znam da je bilo već milijun ovakvih postova,al svejedno tražim pomoć vas lumenanašao sonny ericsson al je mreža t-mobile a ja bi vip! kako da dekodiram?? help...
Jednostavnije nekome dati 100kn! Vjeruj mi!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
misliš? vidim tu 500 nekih kodova itd![]()
to i mene zanima kako ga dekodirati sonny ericson k700i
Sony Ericsson mobovi se ne mogu dekodirati preko nekakvog kalkulatora kodova![]()
Moraju se kabelom spojiti na servisni soft itd....
Uglavnom odite do lokalnog unlockera koji će znati što mu je činiti
100kn je previse... 50kn je cjena svagdje.Izvorno postao Vuki
bas i nije 50kn svagdje,ja sam u sisku otkljucavao SE z530i u servisu za mobitele i platio 130kn. mozda cijena zavisi od modela mobitela i starosti ?Izvorno postao khideg
a cuj odmah cu ti reci da si platio previse...Izvorno postao omahen
servisi deru pogotovo ako nema konkurencije.
cuj bilo mi je hitno da se mob dekodira,cijena je bila ta koju sam naveo (130kn) i to je to,uzmi ili ostavi. mogao sam u drugom servisu proci 10kn jeftinije ali mi se nije dalo vracati do njega a i na losem je glasu, muljatori.Izvorno postao khideg
previše(?), o tom po tom.Izvorno postao khideg
da ti plaćaš PDV, naknadu za obrt i slično pitao bih te.
postoje i oni koji rade i za kikiriki, a imaju obrt, samo da nešto rade.
cijena unlocka i sličnih radnji je oduvijek visoka zbog skupe opreme, kako cijena opreme pada, tako i cijena unlocka. znam da je dolje na moru, južna Dalmacija cijena i dalje visoka, recimo unlock novih moto 180-220KN. realno, ako gledamo vremenski + rizik + oprema to je OK cijena. no, svi volimo proći jeftinije, gdje god je to moguće.
ja sam platio liku koji zna i stvar rijesena....
Bookmarks