Meni je stallar phoenix vratio 180 GB podataka sa diska koji je imao 2 partice pa je preformatiran na 1
Frend je isto spasio sa 2 diska podatke s dotičnim...
Meni je stallar phoenix vratio 180 GB podataka sa diska koji je imao 2 partice pa je preformatiran na 1
Frend je isto spasio sa 2 diska podatke s dotičnim...
Ne radi mi, napisao sam u čemu je problem, probao dva puta.Izvorno postao gog
Ali radi Get Data Back for NTFS v3.03, našo je sve, samo ga treba otključati da bi mogao vratiti te filove.
Našo sam serial ali ne ne prihvača ga, kaže mi da je kao piratska verzija bla bla bal..
Ajd ak ne nađeš Final Data Enterprise, javi pa ti uploadam.
Ej hvala al netraba uspio sam skinuti 34GB(samo toliko je bilo na disku) sa Get Data Back for NTFS v3.03, našo sam neki crack od v3.02 i radi super.Izvorno postao domy_os
Imam jedan disk 15GB koji je otišo ili je pun Bad sektora. Ostavio ga dva dana da popravlja BS, i u ta dva dana on je meni pregledao 227MB, pa kak dugo bi ga trebo ostaviti da dodje do 15GB, i ubije me to šrotanje.
Instalirao sam ga ali crack ne radiIzvorno postao gog
Odnosno, ruši se pri pokretanju.
Orig verzija ne dopušta vraćanje ničega, no stvarno je sve živo pronašao na disku.
Ima neki tako dobar prog koji je besplatan?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa kaj se moze izvuc podatak iz formatiranog diska?!
ako ga restartaš komp.onda se neda?! jel tak u to sam siguran 99%?!?!?!?
u windows xp odi u start-> run->cmd->unformat i radi 100%
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks