Ako napraviš quick format ili samo obrišeš ti podaci (jedinice i nule) se ne prebrišu sa nulama ili jedinicima nego se samo u "tabeli" koja se nalazi na početku diska, taj prostor proglasi slobodnim.Izvorno postao prpic
Ako napraviš quick format ili samo obrišeš ti podaci (jedinice i nule) se ne prebrišu sa nulama ili jedinicima nego se samo u "tabeli" koja se nalazi na početku diska, taj prostor proglasi slobodnim.Izvorno postao prpic
Tako je.Izvorno postao gog
Ne kužim se baš previše, ali mislim da formatiranjem samo damo do znanja disku da može počet pisat iz početka i pisat po starim podacima, tj stari podaci su još na disku, i treba poseban program da ih učini čitljivima.
Vidim da ste mi postali dosta programa pa da se bacim na posao.
Hvala
Kada neke podatke samo "obrišeš" ili quick formatiraš disk ti "obrisani" podaci se stavljaju unutar tagova... Time ih računalo definira kao "obrisane" tj. prazan prostor. Ako ne koristiš disk i time ih ne overwritaš imaš velike šanse spasiti sve podatke. Ja sam imao par takvih slučajeva sa memorijskom karticom. Programi koje ti ja mogu preporučiti su PC INSPECTOR File Recovery (besplatan je, stavio sam link tamo u temi za sistemske utilitye) i program R-Studio. Potreban je crack no nije ga teško naći. Ako trebaš linkove za download javi na PM no nije teško za naći. S ta dva programa sam ja dobio dosta dobre rezultate, a isprobao sam ih stvarno puno za neke malo teže slučajeve sa karticama. Sretno u recoveryu!Izvorno postao alex1
![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Pa negdje sam ćitao da imaju neki likovi u Zgb-u koji vraćaju sve podatke i sa zapaljenih i razbijenih diskova,pa ak nečeš moći to sam napraviti ili naći program za to, možda netko ovdje zna koji su to maheri,jer sam to negdje proćitao, a šta je najbitnije dosta su jeftini i sigurno ti vraćaju 90 % podataka.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Pa može se vratit i nakon full formata. Nedavno je mene bratić zvao i plače jer je formatiro krivo particiju pa da mu probam spasit podatke. Izvuko sam skoro sve.![]()
Pa naravno da se može. Pogotovo ako poslije toga nije ništa radio pa overwritao podatke... Nego, s čime si to radio? S kojim programom?Izvorno postao domy_os
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
vjerojatno je sa Final Data Enterprise jer je taj preporučio meni u postu iznad.Izvorno postao DJ DeVelox
Bookmarks