ja imao isti problem - flashao natrag svoj back-up koji mi je nekako ostavio yuet skinove i aplikacije, ali je dio koji je bio 'odgovoran' za resetiranje zgazen starim flashom tako da mi sad radi odlicno!Izvorno postao Skorpion
ja imao isti problem - flashao natrag svoj back-up koji mi je nekako ostavio yuet skinove i aplikacije, ali je dio koji je bio 'odgovoran' za resetiranje zgazen starim flashom tako da mi sad radi odlicno!Izvorno postao Skorpion
Više mi se ne restartira. Problem je bio što sam jednostavno preopteretio mob. Kada sam koristio flip-close operacije. Sada sam skužio "sistem" i nije se više niti jednom restartirao. Nadam se da će tako ostati!![]()
flasho sam frendovu v360 , al mi nema na screenu datuma , mreže , i sata , jedino se sat vidi ako stavim na analogni!!kak to sredit!
P. L. U. R.
...a sta je to yuet? I ide to na M. L7 ?![]()
M R Z I M .T..Com
Yuet? Yuet je je nick nekog čovjeka. Ali ti misliš na YuetMod. YuetMod ti je monster pack koji je Yuet napravio. Imaš puno aplikacija, riješenih problema. Pogledaj na Yuetovom blogu.Izvorno postao ILOVETECHNO
Ti dovoljno za odgovor? Radi.Izvorno postao Yuet's Blog
Bookmarks