Na Yuet-ovoj stranici piše da trial verzija flash&backup-a ne radi backup flex-a pa ti je zato vjerovatno ostao yuet-ov flex.Čini se da ćemo ipak morat pričekat potpuno probijenu verziju.Izvorno postao bad_ri
Na Yuet-ovoj stranici piše da trial verzija flash&backup-a ne radi backup flex-a pa ti je zato vjerovatno ostao yuet-ov flex.Čini se da ćemo ipak morat pričekat potpuno probijenu verziju.Izvorno postao bad_ri
kako mi sad mob radi savrseno dobro s yuet flexom i seemovima iz originalnog motorola softwarea, ja na svojoj motoroli ne diram vise nista dok ne krepa!Izvorno postao Siemens
![]()
Uspio sam downloadati i s malo hrabrosti sam flashao mob. Naravno, napravio sam backup(ne 1 nego 4). Prezadovoljan sam. Flip-close operaciju su mi isto veliki plus. Samo mi se restartira. U prošlih 15(od flashanja do sada) min mi se 4 puta restartirao, no skužit ću ja već sistem. Skinovi su odlični, slika na vanjskom displayu je tak-tak. Promjeniti ću u svog skorpiona. Svatko tko god se želi riješiti vodafone gluposti ovo je prava stvar. Naravno, downloadajte si Flash&Backup 3 i napravite backup u .fb3 i .shx formatu. U slušaju da jedan bude oštečen ili tak nešta. Za pohvalu!
ja imao isti problem - flashao natrag svoj back-up koji mi je nekako ostavio yuet skinove i aplikacije, ali je dio koji je bio 'odgovoran' za resetiranje zgazen starim flashom tako da mi sad radi odlicno!Izvorno postao Skorpion
Više mi se ne restartira. Problem je bio što sam jednostavno preopteretio mob. Kada sam koristio flip-close operacije. Sada sam skužio "sistem" i nije se više niti jednom restartirao. Nadam se da će tako ostati!![]()
flasho sam frendovu v360 , al mi nema na screenu datuma , mreže , i sata , jedino se sat vidi ako stavim na analogni!!kak to sredit!
P. L. U. R.
...a sta je to yuet? I ide to na M. L7 ?![]()
M R Z I M .T..Com
Bookmarks