...isprobao sam kao i dosad svaki yuetov mp pa i ovaj...i stvarno je brz nema sto...svaka cast yuetu......i ostao mi je spadeov LP...hehe...samo moram maknut ona kineska slova s sms a...
...isprobao sam kao i dosad svaki yuetov mp pa i ovaj...i stvarno je brz nema sto...svaka cast yuetu......i ostao mi je spadeov LP...hehe...samo moram maknut ona kineska slova s sms a...
Ja ga necu stavljat. Previse vremena izgubim da sve podesim kako mi odgovara, a koliko vidim jedina razlika je da je nesto brzi u izbornicima.
e bas to previse se vremena izgubi za postavljanje svih potrebnih stvari kak mi paše......s yuet 1.3 sam cist zadovoljan.....
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Također imam 1.3, i slažem se s gore navedenim.Izvorno postao @.::xPsycho::.@
Ako tko zna kako namjestit one vanjske tipke(srebrne) još to nisam sredio, imao problema sa računalom, pa sad polako rješavam stvari.
Želio bi da mi tipke budu kao kad je bio vodafone soft, one vanjske. može na PM jer ovo je druga tema.
yuet 1.5, stavljen juče na moju motorolu v360v,na drogom mi je 1.3 ,ima ralike jedina je da novi nema lp nego koristi onaj od prije i nešto je brži softver malo poboljšan mada nije neka exstra razlika.
mrzim tiplovnnice na baterije pogotovo kad crknu.
Zadnji uredio Aaron : 27-07-2006 u 18:53
imam jedno glupo pitanje, ali kako da prepoznam koji je yuet na mobitelu??
pa po verziji firmware-a.... vidi koji je flash yuet 1.3 i usporedi flash, flex ili bilo šta sa yuet 1.5 i mora biti razlikaIzvorno postao prpic
Bookmarks