Normalno da ne radi kad ti je mobitel kodiran na t-mobile. Odnesi ga na dekodiranje (50-tak kn) i riješen problem.Izvorno postao LORRY
Normalno da ne radi kad ti je mobitel kodiran na t-mobile. Odnesi ga na dekodiranje (50-tak kn) i riješen problem.Izvorno postao LORRY
Tomato je pod VIP-om, dakle nemaju veze sa T-mobileom, što znači da trebaš dekodirati uređaj.
di da ga odnesem dekodirati na vip
Kak da ne... Mislim da će te blijedo pogledati ako im to predložiš... Odnesi u neki od servisa...
Zasto bi ga blijedo pogledali, pa meni su K700 u VIP centru otkljucali bez problema.Ako ti ga oni otkljucaju ostaje ti garancija, samo sto je cijena otkljucavanja veca nego kod lokalnog majstoraIzvorno postao frish-KI
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ma da. i koliko uzmu tj. koliko su skuplji od lokalca? eto jedna nova. ja istina nisam znao da to rade.Izvorno postao RAUL
Cijena je 488 kuna sa PDV-om.To je bilo prije cca 1,5 godinu, mislim da je sada manja,ali ako sarmiras mladu damu u VIP-centru/T-Mobile centru moze i besplatno![]()
Zadnji uredio RAUL : 24-07-2006 u 16:16
samo sto si malo pobrkao loncice kao i ostatak ekipe ispod. Ti si otkljucavao telefon koji je kupljen u VIPu a on ima telefon koji je kupljen u Tmobileu a takve telefone ne mozes otkljucati u Vipu.Izvorno postao RAUL
dobar grah daleko se čuje
pogledaj 10 post![]()
probaj se dogovorit sa Sljakom, on ti je ja mislim iz Duge Rese, a i tata je za Siemense. Naravno, pitaj ga dal on to radi i dal ima volje i želje.Izvorno postao LORRY
![]()
meni treba za sony ericssona
Bookmarks