Ne može se preko koda, pravac unlocker
Cijena je cca 70kn +- 20kn zavisno od majstora
Ne znam dal je gdje na forumu pisano u vezi unlocka M65-ice al neam vremena sad tražit jer se žurim![]()
Imam priliku da mjenjam M65 za Sonyerricson K700i al me hebe kaj je moj siemens brandan na t-com , e sad me zanima dal se može siemens M65 unlockati preko koda ili ga moram nositi unlocker (i koja bi bila cifra normalna)
Pozdrav
Ne može se preko koda, pravac unlocker
Cijena je cca 70kn +- 20kn zavisno od majstora
Ok , thnxIzvorno postao andrija
![]()
Izvorno postao andrija
Od kad to? Naravo da mozes preko koda, imas i tutorial na odgovarajucem mjestu. Forum - Siemens/Ostalo/Tutoriali...
maraschino - PTICICA
pih.opet mi treba kabel za to. ma ništa budem ga dao unlockeru. Puno thnx
Pozdrav
kabel ti svakako treba...
maraschino - PTICICA
Ne shvačaš kompa...Izvorno postao 3aTmr
kada se kaže preko koda onda se misli na unlock kao npr. kod nokia (IMEI->CODE), a ne na nekakvo iščitavanje koda preko kabela![]()
Ma o cemu pricas. Ovo i je unlock preko koda, samo sto se ovdje kod ne generira preko IMEI-a nego ga je potrebno iscitati iz odgovarajuceg bloka EEPROM-a. Jednom kad ga iscitas (ovisno koji zelis), taj kod ostaje validan i u buduce. Konkretno on nije ni u jednom trenutku naveo da nema kabela koji mu je naravno potreban za ovu akciju.Izvorno postao andrija
p.s. kod se moze dobiti i bez kabela za Siemens, ali to je sad tema o kojoj sad necemo...
buduci da je odluceno nositi mob kod unlockera, a na ova je pitanja vec vise puta odgovoreno, ova je tema![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks