pa zar je tesko otic na "quick notes" i tamo to upisat, i kada zelis napisat poruku, samo odes na insert-->quick note, i odaberes svoju poruku koji si spremio![]()
Zna li neko kako da V3 sačuva poruku koju ne želite poslati tj. aktiviranje opcije Save to Drafts, kada se napise sms i na Send to (New Short Msg) odgovori sa Cancel.
pa zar je tesko otic na "quick notes" i tamo to upisat, i kada zelis napisat poruku, samo odes na insert-->quick note, i odaberes svoju poruku koji si spremio![]()
Pa nije u tome poanta... Zamisli situaciju da pišeš nekome poruku i moraš prekinuti... Stisneš cancel i ona se spremi u drafts tako da kasnije možeš editirati i poslati. Kako će on u quick notes staviti poruku koju je dotad pisao ako mu se žuri? Meni se onakva situacija događala milijun puta i teško bih poruku sačuvao bez tog "Save to drafts".Izvorno postao prpic
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
OK hvala, Quick Notes je limitiran po broju karaktera sto i nije problem, ali nema mogucnosti kao Msg. Motorola ima na vecini moba "Save to Frafts" opciju pa sam se ponadao da to nije teško ni kod V3 iako u SEEM nisam našao.
kako nema??
pa kad pises poruku, onda samo kliknes tipku MENU, i imas dole, lijepo ti pise "save to drafts"
EDIT: ili kada pises poruku, i pritisnes crvenu tipku, on mene uvjek pita:
abort message,
Save to drafts
I eto..
Poenta je što nemam opciju "Save to Drafts"!!!!! Zato i sve ovo. Znači flešanje.
da, flashaj, imas mnostvo tema o tome koji flash za V3...Izvorno postao Black
![]()
Može li preko SEEM-a?
naravno da možeIzvorno postao Black
Kako??? Prelistao sam sve SEEM adrese i nisam našao za aktiviranje "Save to Drafts"!
a jesi našao seem za uključenje foldera Drafts?Izvorno postao Black
jer kad uključiš folder imaš i opciju Save to Drafts!
uglavnom, seem 0032 offset 03 bit 2
Offset 3 je FE znači svi bit-ovi su 1 osim bit 0. Draft je uključen i imam ga ali nemam mogućnost Save to Draft. Čudno ali tako je.
Ubaci novi flash, mislim da bi trebalo pomoći.
NA V3i je to automatski - opališ crveni gumb u bilo kojem trenu i on te pita "abort" ili "save to drafts". Na V3 moraš malo više radit: kad hoćeš prekinut unos, napraviš ko da je hoćeš poslat, odabereš i osobu (ili broj) kome šalješ poruku, i tek onda prije onog zadnjeg "SEND" stisneš meni-tipku i onda imaš "save to drafts".
Dakle bit je da odabereš osobu kojoj bi poslao poruku, tek onda možeš save to drafts - ako stisneš crveni gumb ili zatvoriš mob prije nego spremiš poruku - zaboravi je. Jedino automatsko spremanje u draftse je ako ti usred tipkanja dođe poziv. Onda je mob spremi u draftse automatski.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ko zna zna. Stari dobri BlueDevil. Hvala
Bookmarks