e nije tako... imam tele 2 i nikad problema... a ja znam da t-mobile sere već duže vrijeme...Izvorno postao konan1
e nije tako... imam tele 2 i nikad problema... a ja znam da t-mobile sere već duže vrijeme...Izvorno postao konan1
Seriously?
Najvjerovatnije zbog opcije unlimited i brojnih turista na Jadranu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da, sve to moze peopteretit mrezu tako da me i ne cudi, dogadja se to.
znam da nije čudno da je mreža preopterećena, ali mi je ovo prvo ljeto da imam takav problem s T-mobile-om.
dosad je sve normalno funkcioniralo...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja sam na moru(zadar) imao malih problema sa preopterecenjem vip mreze.
nekako to mogu lakše shvatiti nego t-mobile, jer oni imaju svoje korisnike+tele2+tomato+turiste.Izvorno postao zmija
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
t-mobile je poznat po slampavosti.meni su tri dana rijesavali problem sa ADSL-om,tako da me i ovo ne cudi da u turisticku sezonu ulaze nepripremljeni.
tomato je vipnetov tako da nije "+tomato".Izvorno postao nijala
t-mobile je poznat po slampavosti.meni su tri dana rijesavali problem sa ADSL-om,tako da me i ovo ne cudi da u turisticku sezonu ulaze nepripremljeni.T-Mobile nema veze ni s adslom ni s fiksnom on je zasebna pravna osoba, mješate s T-Com.radije ne bih ulazila u to...meni su fixnu liniju popravljali 9 dana! za poludit. a sitnice da i ne spominjem.
Zašt? Pa t-mobile (+ turisti) i vip (+ turisti, tele2 i tomato) imaju otprilike sličan broj korisnika...Izvorno postao nijala
Bookmarks