da zrači jaja u đepu ne glavu... u biti gdje god da ga staviš nije dobro...Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
da zrači jaja u đepu ne glavu... u biti gdje god da ga staviš nije dobro...Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
Seriously?
Bolje da glavu zraci nego jaja.Ma dobio sam s mobitelom handsfree, ali ima dvije slušalice pa me živcira kad visi oko vrata, i zato sam dobio ideju o kupovini bluetooth slušalice.By the way, vidio sam na stranicama u hgspotu nekakvu logitechovu malu slušalicu za 290kn.Što mislite, jel se to isplkati uzeti?
-pa stavi link od slusalice!!!Izvorno postao konan1
![]()
![]()
Evo link:
Bluetooth slušalica LOGITECH, MOBILE EXPRESS
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=33
Misliš na ovu: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=18477 ?Izvorno postao konan1
To je čisto solidna BT slušalica i ako si pročitao dolje opis vidiš da i sami kažu da je prosječna i to je to. Ako ti ne treba nešto extremno, uzmi ju. Inače baš tu slušalicu prodaju tamo gdje sam W900 kupio i kupuju ljudi. Jednostavno prosječna slušalica, a dobra stvar je što je od Logitecha. Znači pouzdana firma.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ma nemam neke posebne zahtjeve.Još cu malo pogledati.Najradije bi onu slušalicu koja se dobije sa motorolom L2 u tele 2 kompletu.
Sa K750i provereno radi SAMSUNG WEP150 MBE slusalica. Baterija u slusalici izdrzi koliko i na telefonu, mozda i malo duze. Telefon i slusalica su upareni po 12-14 h dnevno. Domet je sigurnih 10m, a rade i kroz zidove od cigle, nisam probao sa armirano-betonskim. . Cena za ove slusalice u Srbiji je od 30-40 EUR. Odabrao sam ih zbog dimenzija, jer su ubedljivo najmanje od svih koje sam imao priliku videti dok sam se interesovao za nabavku. Testirane su i sa T68i, T630, NOKIA 6630 telefonima i rade sasvim O.K.
Zadnji uredio vivicav : 24-07-2006 u 14:17
Logitech se pokazao kao firma koja dosta pazi na kvalitetu svojih proizvoda. Imam par sitnica od logitecha i mogu reći samo pohvale. Zapravo, stvar koju imam najbliža savršenstvu je upravo od Logitecha - miš MX-510. Ni sa jednim drugim proizvodom nisam tako zadovoljan kao s tim mišom.
Uglavnom,Logitech
![]()
Ja sam imao SE hbh 600 a sad imam hbh 660. Super sam zadovoljan jednom i drugom. Prva mi je trajala godinu dana. Ako racunate da je koristim svaki dan po 10 sati (osim subote i nedjelje) onda to ispane jako puno sati i dana rada.
Nakon godine dana mi se raspala iznutra jer je dosta puta i padala i tako.
Sad evo vec godinu dana hbh 660 i nikad nisma pozalio sto sam je kupio.
U trgovini kosta oko 900 kn ako se ne varam, al ja sma je uzeo u oglasniku za 500. Nova sa punjacem.
Bookmarks