ludnica![]()
evo, napravih ja i DivX od 5 filmića koji zorno prikazuju što je GD55 prošao.... trudio sam se zadržati veličinu prihvatljivom za download tako da je rezolucija filmova mala (u originalu tih 5 filmova teže 13 MB), ali dovoljna za pogledati avanture jednog telefona.
http://www.mobil.hr/index.php?id=1&g...nid=553&show=1
mislim da ćete se morati registrirati (ako već niste..) na mobilov sajt za pregled ovog članka.
ludnica![]()
Forumaš godine :)
ovaj s autom je najbolji
Ako si gladan pojedi nesto
Vidim da još nema naslovnice novog Mobila.Čini se da će malo kasnit.
mozda preko veze dobijemo ....![]()
ma ima naslovnice al sam ja malo lijen... sorry.. bit će al ne sad, moram sutra na faks pa odo ćorit![]()
Sezame,bilo bi to lijepo...![]()
veza radi sve![]()
Eeeem,ovaj,a dali je stigao na kioske #43?
(Nisam još uspio provjeriti).
eto naslovnice![]()
nije doso na kioske
@zappan kada dolazi na kiosk
Sutra. (tj. danas - pol jedan je kad ovo pišem)![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hm. Kod mene u Vinkovima nista...
Njeeeeek! Pogrešan odgovor.Čak ga ni danas 13.10. nema.I ove prodavačice na kioscima se pitaju gdje je.Poslao: whiteboy
Sutra. (tj. danas - pol jedan je kad ovo pišem)![]()
Mislim da vas tiskara malo koči u svemu.
Nema ga još ni kod mene.Poludjet ću!!!![]()
Meni prodavacica danas kaze evo doso ja pogledam ono Moby![]()
pod hitno nadite drugu tiskaru ;-)
ma šta će vam uopće novine kad sve prije saznate na forumu![]()
![]()
maraschino - PTICICA
Kod mene ljudi već režu žile pa se interveniralo s nekim falšetama s Tajvana.
Dosao mobil![]()
Po meni ovo je ful neodgovorno jer prvo su propustili jedan broj kako bi imali početak mjeseca za izlazak Mobil-a a sad je 13. tj. sredina mjeseca i uskoro izlazi Moj Moby (koji usput budi rečeno izlazi u terminu koji su si zadali) pa bih zamolio za malo profesionalnosti...
(ukoliko imate poteškoća s tiskarom ili distributerom to bi trebali podhitno riješiti)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
kupio sam ga danas u 6 ujutro, zenska na kiosku cim me vidjela vikala je da je dosao i mobil i moby
Osim kašnjenja (@nered, ovog puta ipak ne želim polemizirat o razlozima) nema drugih prigovora, za sada.![]()
ja ga jos nisam kupio, a morat cu, nisam kupio prosla dva broja
Bookmarks