Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Registered User
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    All kinds of NOKIA
    Operater
    T-Debil, Tele2, ViP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation N6260 Problem

Evo ovako: nabavio sam si N6260 i sve je bilo u redu dok nisam pokušao staviti .mid melodiju kao zvuk poruke. Mob mi uopće ne čita .mid melodije. U FExploreru i ProfiExploreru ih vidim, ali kad ih pokušam otvoriti javi mi neki error tipa - nema playera koji otvara tu vrstu fajla. Čak ni pod profilima ne mogu vidjeti .mid melodije kojih imam stotinjak.

HELP PLEASE!

E da još jedno pitanje: WTF je ovaj Positioning???

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao _King_Illidian_
    Evo ovako: nabavio sam si N6260 i sve je bilo u redu dok nisam pokušao staviti .mid melodiju kao zvuk poruke. Mob mi uopće ne čita .mid melodije. U FExploreru i ProfiExploreru ih vidim, ali kad ih pokušam otvoriti javi mi neki error tipa - nema playera koji otvara tu vrstu fajla. Čak ni pod profilima ne mogu vidjeti .mid melodije kojih imam stotinjak.

HELP PLEASE!

E da još jedno pitanje: WTF je ovaj Positioning???
    ovako, ja imam 6260 i stvarno ne znam koji bi to vrag bio, ja imam midi za poruku, vidim ih u profilima, i svagdje gdje bi trebalo bit. mislim da ti je neki vrag sa defaultnim playerom, pa bi ti za poćetak preporučio reset moba, izgleda da se nešto pomiješalo, inače reset pomogne u velikoj večini slučajeva.
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=366385&postcount=2

a sad, kakav Positioning, di si to našao?

Registered User
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    All kinds of NOKIA
    Operater
    T-Debil, Tele2, ViP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neam blage što je taj Positioning bio mi je u Menu/Exstras. Sad sam čitao help file od tog programa i kaže da je to nekakav GSM Positioning (valjda nešto kao GPS, samo preko GSM-a). Ma neki šrot garant. Uopće ga ne mogu koristit.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neam blage što je taj Positioning bio mi je u Menu/Exstras. Sad sam čitao help file od tog programa i kaže da je to nekakav GSM Positioning (valjda nešto kao GPS, samo preko GSM-a). Ma neki šrot garant. Uopće ga ne mogu koristit.
    Koliko ja znam Positioning je neki programčić Nokijin... Ne znam točno koja mu je svrha, ali ne radi na našoj mreži... Mislim da nema veze sa GPSom i stvarnim pozicioniranjem... Ne znam što bi to bilo, imao sam to na 7610 i nikad to nisam uspio natjerati da proradi...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Registered User
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    All kinds of NOKIA
    Operater
    T-Debil, Tele2, ViP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem riješen

@zerobravo Hvala na savjetu. Sad sam napravio format i svira mi .mid melodije, al su mi prsti utrnuli od držanja tipki (ha ha ha), a za ovaj pozitioning me boli ku... kad je već DJ DeVelox rekao da kod nas ne radi.

Hvala svima!!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @zerobravo Hvala na savjetu. Sad sam napravio format i svira mi .mid melodije, al su mi prsti utrnuli od držanja tipki (ha ha ha), a za ovaj pozitioning me boli ku... kad je već DJ DeVelox rekao da kod nas ne radi.

Hvala svima!!

Hmm izgleda da nisam u potpunosti bio u pravu... Ovo naime funkcionira poput GPS-a sudeći po ovom textu:
    Positioning. Now this is a good idea. It allows people to track your phone when switched on and works in a similar fashion to Psiloc’s Mini-GPS app. Very handy if your phone gets stolen and invaluable for the parent concerned about their offspring’s whereabouts.
    No stoji ono da to kod nas ne radi ili barem ja nisam ništa s time uspio (a koliko vidim niti itko drugi).
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako, ako si nabavio novi, tj. tek si ga nabavio i ne znaš još ništa o njemu, i raditi na njemu, preporučam ti format mmc-a, i hard reset, vračanje na tvorničke postavke, i ja sam imao tih početničkih problema, nisam znao čemu što služi, pogotovo zatvaranje demo aplikacija. a kad mob bude čist, onda fino tražiš aplikacije koje će ti trebat, tako ćeš najprije nadoć, i vjeruj mi, uopće nije problem krenut ispočetka. ta GPS aplikacija ti ne može radit jer je potreban još jedan dio hardwarea koji 6260 nema.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove