Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Nokia 6630
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nokia 6630 reset problem!

evo imam vec neko vrijeme taj model nokie i citajuci po forumima vidio sam da dosta ljudi javlja da ima problem da im se moby iz cista mira resetira. to se i meni desava i to sa najcesce primjetio ako je npr. tipkovnica zakljucana i idem je odkljucati, ili ako se ide pisati sms a prethodno treba odkljucati isto tako tipkovnicu. jednom mi se desilo kad sam htio telefonirati. e sad rjesenja koja se nude po forumima su reset mobitela na orig. postavke sto sam i napravio i stavljanje novog softa (meni je trenutno gore 5.03.08), znam da postoji noviji mislim 6.03.08 ? e sad ne znam dal stavljanje njega rjesava problem. da li je netko imao takav slucaj pa mozda tim softom to rijesio? i drugo da se formatira mmc card (mislio sam da je ona uzrok buduci da je neka no name kartica), medjutim resetiranje moba se pojavilo i bez nje u utoru. e sad ako je netko imao slican problem, advices are welcome

zahvaljujem

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    OnePlus 7 Pro
    Operater
    HT HR
    Bodovi
    38.775
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.775, Nivo: 48
    Bodovi: 38.775, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odgovorio sam ti na newsima, ali i tu ću ti reći. Potreban ti je hard reset. Isključi mobitel, stisni zelenu slušalicu, * i br. 3 i drži sve zajedno te upali mobitel. Držiš sve dok te ne traži da odabereš grad za vremensku zonu. MMC ti može ostati unutra jer to je formatiranje C:. Meni je to pomoglo

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se resetiranje događalo samo sa starim softverom, ali to se računa "kao normalno" (takve su sve početne verzije softa manje-više).
    Čudno je da ti to radi s verzijom 5., pošto je to poprilično stabilan software. Jedini je problem, da nisi instalirao neki program kojeg 6630 ne može "probaviti", pa se tako ponaša.
    Skidanje MMC ti neće previše pomoći jer dijelovi svakog programa ostaju dijelom u glavnoj memoriji (kao na PC-ju).
    Sad, pokušaj se prisjetiti kad je resetiranje počelo, koji si program (aplikaciju, sliku...) instalirao nakon čega je sve to počelo.
    Ako ni to ne upali, savjetujem ti isto što i kolega bpodnar.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, probaj ovo što je Mobyy napisao i što je kolega bpodnar napisao... Ako i to nepomogne, onda ti ostaje stavljnje novog softa... Novi je, ko što si napisao: 6.03.08 ... Ja ima taj soft gore i mob radi bez ikakvih problema...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Nokia 6630
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi jel imate jos koji savjet za ovaj problem.sve sam probao, i stvar je funkcionirala lijepo s onim resetom sa 3 tipke, citavih tjedan dana bez ikakvih problema kad ono jucer dobijem sms i ne odgovorim odmah na njega (ono zatamni se ekran) i onda hocu odgovorit i samo se resetira. danas isto tako prilikom odgovaranja na jedan sms. ovaj 6.03. soft nisam jos stavio jer ga lokalni flesher jos nema, a postupak ovdje opisan od Shamanixa mi ne radi tako da sam vec lud pomalo. a moby mi je stvarno super i htio bi ga konacno dovest u stanje da se ne blesira. nije nista na njemu instaliranu, u smislu da bi se mozda kacio s nekom aplikacijom i slicno, a inace radi bez greske. e sad ne znam sta bi eventualno, ako da, moglo bi problem "ispod haube". pa eto svaki savjet dobro dosao.

zahvaljujem again

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Nokia original melodije
    By jsp_m in forum Općenito
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 24-01-2008, 10:01
  3. Download uputstava za Nokia telefone