Radim u jednom od maloprodajnih lanaca (ne smijem reci ime (: ) tako da ti sa sigurnošću mogu potvrditi da je istina da će te servis odbiti ukoliko imas odkodiran telefon
Ne pitam za kodove, nego ako ga negdje otkodiram, gubim li garanciju?
Ima li neko iskustva s tim, da je nosio otkodiran mob. u servis i da su ga odbili?
Ne razumijem se nesta previse u to, ali negdje sam citao da se moze prije nego ga odneses u servis, da ti vrate njegov stari soft i da ovi u servisu ni ne skontaju da je bio otkodiran, rekao sam da se ne razumijem previse pa ne zafrkavajte ako sam izvalio glupost![]()
Radim u jednom od maloprodajnih lanaca (ne smijem reci ime (: ) tako da ti sa sigurnošću mogu potvrditi da je istina da će te servis odbiti ukoliko imas odkodiran telefon
Ja sam imao Motorolu V3, kupio ju u TCom-u. Uredno sam ju odkodirao, normalno da se mob pokvario(kao i 99% drugih V3). Poslao ju u servis i nakon dva tjedna bezuspješnog popravljanja dobio sam novi mob!!! A ti ako hoćeš riskirat... Možda ti uspije kao i meni![]()
Izvorno postao Johan
Ista stvar kao i kod mene!
Hvala na odgovorima, ipak cu sacekati bar 2 mjeseca prije nego je otkodiram, da vidim da li ce sve funkcionirati...
Upravo to sam ti htio predložitiIzvorno postao radule
![]()
Evo sad sam kupio 6230i u Tele2 i nije kodirana,za Tele2
Mob. se dobije sa originalnim Nokia softverom i opremom, garancija je u Mobisu.
6230i se moze zakodirati ponovo ako je to bitno za garanciju,dakle nsita se ne gubi, nema posljedica da ce servis to vidjeti itd..Izvorno postao radule
Bookmarks