Ovo mi je dobro...
Ali istinito je da bi ih se puno teže skužilo da se voze u nekom "običnom" autu, tipa golf, clio ili nešto slično, ali da je samo ispod haube nabrijan... Teže bi ih se skužilo...ma joj. Nebi ja njima te BMW i Mercedes. To uočljivo lako se skuži. Bolje da su dali preradit neke jeftinjake česte na cesti u jurilice.
Ti vjerojatno imaš voziš (il ti roditelji voze) nekog japanca... neznam da li si ikad se vozio u mercedesu (novije tipe)...Izvorno postao JohnDoe
To što si napisao, sa elektronikom, to je bio problem kod nove E klase i neke serije ostalih modela... Ali to su "dječije bolesti", i mogu se dogoditi svakom proizvođaču... Sada će svi reći da je mercedes kvarljiv i da mu je elktronika u banani... Zašto?? Zato što je to jedna od boljih auto-marki na svijetu, pa kad se dogodi nešto takvo svi se odma raspišu... Sigurno se to dešavalo i kod nekih japanskih proizvođača, samo što se to nije toliko dizalo u nebo i govorilo o tome... Da su japanci tako dobri, onda zasigurno cijena jedne Mazde 6 nebi bila (skoro) duplo manja nego jednog Mercedesa E (sa sličnom opremom)...
Možda nisu na top ljestvisi po nekvarljivosti, ali činjenica je (bilo je neko istraživanje), da bi skoro 90% vlasnika mercedes i za idući auto izabralo mercedes...
Mogu ti iz vastitiog iskustva reći, pošto imam kod kuće jedan Mercedes E, baš onio godište što su se kvarili, da radi bez greše, i da nije bilo nikakvih problema s njim... Samo toči i vozi...
Da su lošiji "njemci" od "japanaca", nebi reko... Probajk sjesti u malo stariji mercedes i neku mazdu ili tojojtu istog godišta, pa onda pričaj o kvaliteti...
PS: ispričavam se na poduljem postu...

Bookmarks