Sta sve nece izmisliti da bi napunili proracun
http://www.glasistre.hr/?fd5e7e26e7a...9,12113,123194,
Sta sve nece izmisliti da bi napunili proracun
http://www.glasistre.hr/?fd5e7e26e7a...9,12113,123194,
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A kaj je tu loše? Pa ja bih svaku budalu koja vozi brže od 150 km/h maznuo po novčaniku da ne bi mogao tenkirati mjesec dana... A i za ovo ostalo sam, definitivno...
Ok je to, ali zar je bas mercedese i BMW trebalo kupiti, nije se moglo sa recimo Skodom oktaviom RS ili nekim jeftinijim autom![]()
Da, ovo me podsjetilo kad je svojedobno splitski župan-glupan Branimir Lukšić za potrebe župana od proračunskog novca kupio Mečku E 320 4-matic. Jer je ipak većina Splitskodalmatinske županije 6 mjeseci u godini pokrivena snijegom pa mu treba pogon na sva 4.Izvorno postao RAUL
Tako i ove mečke i bembure. Šta fali Škodi ili Mazdi?
Ja bi na ovom dot-matrixu na zadnjoj šajbi pustio : "Everybody! Get your hands up in the air!"
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
NIje to ništa, vidićete belaja ako se ostvari maštarija o kompletnom videonadzoru svih autocesta. Za te pare mogu napravit još 3-4 tunela krou Malu kapelu i sv. Rok.
.
vec je dobar dio pokriven:-) www.hak.hr
"...utvrđeno je, naime, da je do sada od naplata kazni za prekršaje prikupljeno 14 milijuna kuna. Učinak presretača je tako opravdao kupnju najskupljih, ali očito i najefikasnijih automobila..."
Svejedno je koji auto da kupe, mala je razlika, a BMW i Mercedes ipak više pružaju neko Škoda (snaga, udobnost, izdrživost i rok trajanja).
Na kraju se pokriju svi troškovi, možda i zaradi pa se nešto baci na tunele, da se riješe oni čepovi...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
...opa, stvarno... nisam to znao - ma daj - otkud možeš tvrdit da je mercedes izdržljiviji od škode... istina udobniji je, ali neke stvari su i na strani škode... bez obzira, i da imam mogućnost kupovine skupog automobila - MERCEDES i BMW nikad ne bih kupio(moje mišljenje)...Izvorno postao Symbian FAN
...a gledam malo i ovu novu škodu Octaviu RS - isti motor koji koristi golf gti,a puno je udobnija i prostranija, dok su performanse na razini golfa, a jeftiniji je....i šta onda uzet - naravno ŠKODU...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Samo treba pogledati koliko kosta odrzavanje BMW i Mercedesa.Mislim da je u ovakvoj situaciiji primjerenije kupiti jeftiniji auto,a ostali novac preusmjeriti na skolostvo, zdravstvo ili nesto treceIzvorno postao Symbian FAN
![]()
Ma treba kupiti sve najbolje i najbrže makine našoj policiji jer pun k***c mi je frajera
koji se "vozaju" po autoputevima preko 150km/h, kako stranaca (koji kao da popizde čim pređu našu granicu)
a tako pogotovo naših domačih kauboja (koji se više pire od pazinskih purana).
E oprosti ako im nije dosta 130 ali mora biti nekih zakona jer inače ...
OK ponekad "ispiriti" auto, ali brate ovi čim sjednu odmah od 0 do 100![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks