Izvorno postao JohnDoe
ja sam to odavno shvatio...![]()
Ma treba kupiti sve najbolje i najbrže makine našoj policiji jer pun k***c mi je frajera
koji se "vozaju" po autoputevima preko 150km/h, kako stranaca (koji kao da popizde čim pređu našu granicu)
a tako pogotovo naših domačih kauboja (koji se više pire od pazinskih purana).
E oprosti ako im nije dosta 130 ali mora biti nekih zakona jer inače ...
OK ponekad "ispiriti" auto, ali brate ovi čim sjednu odmah od 0 do 100![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Izvorno postao JohnDoe
ja sam to odavno shvatio...![]()
Ma clia im treba dat. Naravno isto s pojačanim motorima. Mali udobni ko zvrk.![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
...vozio sam ja i 160-170kmh u Audiju 80 (1.6 benzin, nije "i") i mogu reć da je i to previše, tj. taman ona granica do koje bi vozio da imam i jači auto...Izvorno postao stamp1
Ovo mi je dobro...
Ali istinito je da bi ih se puno teže skužilo da se voze u nekom "običnom" autu, tipa golf, clio ili nešto slično, ali da je samo ispod haube nabrijan... Teže bi ih se skužilo...ma joj. Nebi ja njima te BMW i Mercedes. To uočljivo lako se skuži. Bolje da su dali preradit neke jeftinjake česte na cesti u jurilice.
Ti vjerojatno imaš voziš (il ti roditelji voze) nekog japanca... neznam da li si ikad se vozio u mercedesu (novije tipe)...Izvorno postao JohnDoe
To što si napisao, sa elektronikom, to je bio problem kod nove E klase i neke serije ostalih modela... Ali to su "dječije bolesti", i mogu se dogoditi svakom proizvođaču... Sada će svi reći da je mercedes kvarljiv i da mu je elktronika u banani... Zašto?? Zato što je to jedna od boljih auto-marki na svijetu, pa kad se dogodi nešto takvo svi se odma raspišu... Sigurno se to dešavalo i kod nekih japanskih proizvođača, samo što se to nije toliko dizalo u nebo i govorilo o tome... Da su japanci tako dobri, onda zasigurno cijena jedne Mazde 6 nebi bila (skoro) duplo manja nego jednog Mercedesa E (sa sličnom opremom)...
Možda nisu na top ljestvisi po nekvarljivosti, ali činjenica je (bilo je neko istraživanje), da bi skoro 90% vlasnika mercedes i za idući auto izabralo mercedes...
Mogu ti iz vastitiog iskustva reći, pošto imam kod kuće jedan Mercedes E, baš onio godište što su se kvarili, da radi bez greše, i da nije bilo nikakvih problema s njim... Samo toči i vozi...
Da su lošiji "njemci" od "japanaca", nebi reko... Probajk sjesti u malo stariji mercedes i neku mazdu ili tojojtu istog godišta, pa onda pričaj o kvaliteti...
PS: ispričavam se na poduljem postu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E Ico legendo,nemožeš uspoređivati mazdu 6 i mercedes E,to su sasvim razlićite klase.
Ali bi mogao usporediti Lexus Is 400 i mercedes E,a u ostalom pratim dosta automobilsku industriju pa znam da u jednoj Americi gdje se proda 30% svjetske proizvodnje automobila Lexus i Infiniti drže čvrsto prvo mjesto i po prodaji a i po kvaliteti.
A i u Auto Klubu je bilo preneseno istraživanje europskih časopisa i servisera u kojima prvo i drugo mjesto drže upravo Lexus i Škoda a Mercedesa nema među prvih pet.Istini za volju nisam pripadnik nekih marki privatno vozim Peugeuot 207 i iznimno sam zadovoljan sa njim..ali jednostavno ne mogu "probaviti" onu izreku "SVI SU AUTOMOBILI KOLA A JEDINO JE MERCEDES AUTO",jer mislim da ne "drži vodu"![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Ne želim više vidjeti niti jedan post prepucavanja oko toga koji je auto bolji. Za to si, molim lijepo, otvorite drugu temu.
Ovo je od sad u cafeu, a ne u četaonici.
Naravno, niti na ovaj post ne očekujem komentare.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ljudi moji, izbor marke vozila se svodi na to tko će pokupit proviziju, odnosko tko nudi bolji kajmak nadležnima za ovu odluku. U ovom slučaju su izgleda pobijedili Euroline i Tomić. Ako Zubak dade bolje uvjete ministrovoj tetki, možda i marke iz VW koncerna dožu u obzir![]()
A di ti zivis , pa na cesti vec ima gro passata v5 presretača.
osim toga , ja sam vidio na putu za karlovac prosle godine .. simpa djeluju![]()
Ovdje raspravljamo , odnosno raspravljali smo dok nas nisu prekinuli , dali im treba dat neke jeftine slabije aute , ili aute vise klase .
po meni , tu dileme nema . ak vec placamo , onda nek imaju aute kak se spada .
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ma čovjek je samo kao primjer stavio VW, a mogao je isto tako za primjer staviti recimo Kiu - poanta je u načinu na koji se određuje što će se kupovati, a to je valjda jasno.
A što se prekidanja tiče - samo vi nastavite, ali se ograničite na klase, a ne marke automobila, je ne želim vidjeti više prepucavanja tipa: 'ta-i-ta marka je bolja od te-i-te'. Jer to je najlakši i najčešći način da se tema zaoffa.
Za to ste upućeni da si novu temu otvorite, pa tamo udri.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Eto, WB ti je odgovorio umjesto mene, čitaj srž, a ne se kačiti na detalje.Izvorno postao stamp1
Inače, Još sam htio nadodati da to što govoriš da ako mi već plaćamo nek voze aute "kak spada". Onda možemo i neku fondaciju otvorit pa uplaćujmo, neka nas presreću i helikopterima
Sve se svodi na to da zbog idiotske vlasti i krupnog kapitala, porezni obveznici plaćaju najvišu moguću cijenu. To je idiotizam.
Izvorno postao Drug Mile
dobro , krivo sam te shvatio onda
Pa ak vec oces o helikopterima , tog ima u Americi recimo .. znas ono "I need backup on ... " i onda doleti helićInače, Još sam htio nadodati da to što govoriš da ako mi već plaćamo nek voze aute "kak spada". Onda možemo i neku fondaciju otvorit pa uplaćujmo, neka nas presreću i helikopterima![]()
morate shvatit da nece oni bit zaduzeni iskljucivo za presretanje Čeha koji voze 150 umjesto 130 , nego ce bit ko oni Njemci ludi , radit na smanjenju sverca , kriminala , traffic-inga il kak se vec pise i to.
odnosno tak je to zamisljeno.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Nasi presretaci izbjegavaju zaustavljati strance jer je im je jezicna barijera veliki problem.Uz to ako stranec nema Kune da plati kaznu, mora sa njim ici do prve banke ili mjenjacnice da promjeni novac,a sto se tice kupnje vozila, trebalo bi forsirati da kupljna vozila imaju posebne uvijete garancije i servise, buduci da se kupuje flota vozila.
Zadnji uredio RAUL : 23-07-2006 u 13:23
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ima jedna stvar koju još nitko nije spomenuo: a dali policija ima dovoljno vozača koji su sposobni voziti te presretače a da se iskoristi puni potencijal vozila.Neke kao što su lokalni majstori brze i spretne vožnje koje policija nikada nemože uhvatit.
Džaba im i Porsche Turbo ako nemogu ulovit nekog luđaka sa prerađenim Golfom II.
Je al to je amerika sinko. Em imaju više luđaka, em imaju mrvicu više love..Izvorno postao stamp1
A kod nas je helikopter apsolutno nepotreban za takve stvari, pa sve se može pratiti sa sljemenskog tornja
Uostalom, dovoljno ga je dočekati s barikadom na naplatnim kućicama, a ne ga ganjati s čoperom...
Svi koji upravljaju presretacima prosli su dodatnu obuku za ta vozilaIzvorno postao sms freak
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Osjećaj brzine ovisi od auta do auta. Voziti se u yugiću 130 (znam probao samIzvorno postao Eminem
) je puno strašnije nego u nekom novom audiju, meci ili bimeru peglati 2 glave...
Nekako mi se čini da što je auto močniji IQ je manji... Ekipa mene koji vozim cca 140 šiša skoro kao da stojim, a jedan drugim na 2-3 metra razmaka, tko je tu lud? Zaboli mene za takve i što će biti s njima, problem je što obično nedužni stradaju...
ja bi da gog bude precjednik![]()
Konačno jedan pametan post (Gog). Apsolutno potpisujem (+ klik na vagu).
Ali opet, presretači trebaju radi tih idiota koji se ganjaju. Ma po meni su im i kazne premale. Pazi, neki lajbek kojem je tata kupio 500SEC pa gazi 250 kad hoće, šta je njemu 500 kn? I još će dat 500 drotu, i ovaj mu neće oduzet vozačku. Jer drotu je tih 500 kn fina para. A malom je to luk & voda.
Treba malo drakonskih kazni uvest i u promet. Sjećam se u Italiji kad je za brbljanje na mob kazna bila gora nego za prolazak kroz crveno ili takve gluposti. Jer (po nekoj logici) nitko neće namjerno ići kroz crveno, nego neće odreagirat iz nekog razloga. Dok će na mob razgovarat potpuno svjesno i namjerno. Tako isto ne treba ubit od kazne nekog tko se na 130 vozio 140, ili na 70 vozio 80. To se da tolerirat. Ali na 130 da ide 180, to je svjesno i namjerno. To treba kaznit.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja bi da DB bude ministar prometa i veza![]()
je pa da , pa bi svi vozili đipce , a brjegova u Zagrebu sve punoooooooo
@sms freak as ti mudrosti , nemoraju bit šumaheri , ipak vecina ljudi koje ulove voze do 200 ,a to u tim autima koje se najavljuje da ce dobit uocpe nebitrebao bit problem .. nije sad da ce vozit po nekoj stazi pa moraju tocno znat kak uc u zavoj i to
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
@bd, a da ne spominjem onog klipana koji se po novinama preserava kako je za pol sata stigao od broda do zagreba u svom preko milju kuna vrijednom autu, a ima 22 godine...
Baš me zanima tko je odlučio posvetiti dotičnom pola strane u jutarnjem u članku koji ga niti jednom riječju nije okarakterizirao kao negativnu ličnost. Najjača mi je još rečenica, ako me policija zaustavi uredno ću platiti kaznu i dati vozačku. Pa naravno, kaj je nekom tko spizdi milju kuna na auto koja tisućica pride....
...e da, taj "neznamkaksezovetip" se još i fali, mislim...i onda mi, koji ponekad, il u pretjecanju il, možda, slučajno zaboravimo smanjit brzinu na ograničenje (znači bude 10-15kmh više od ograničenja) , dobijemo kaznu od 500-1000kn, dok takvi kreteni siju opasnost po cesti...Izvorno postao gog
Zovko se preziva.
a čoban sta ces
kad je bio mali , uvijek je imao najnovije sprave koje su bile in , najjveči bicikl u skoli i najskuplje tenisice zato su se svi i druzili s njim .
kad je poceo izlazit , ekipa je isla s njim zato kaj ih je castio.
curu nije nikak mogo nac , a i one koje bi naso , su samo htjele da ih vodi na vecere i sl.
to je dovelo do frustracija u naseg Zovka , pa mu je tatica kupio najjaceg brabusa i sad ga on vozi 320 i zadivio je ceo svet
jadni nadrkani kompleksaš-
netreba se uopce uzrujavat oko takvih , al greska je vec napavljena , ono kaj je htio se i dogidlo - objavljeo je to u svim medijima tiskanim.
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
e baš sam se sjetio Nike Pulića i njegovih 219 km/h kroz tunel Sv. Rok sa MB E55//AMG , i još je napomenuo da je malo prikočio kad je ulazio u tunel. Kazna 2 boda i 500 kn. To neću nikad zaboravit. Evo zašto;
Zapisi kamera u tunelima na novoj autocesti do 28.09.2003.
Tunel Sveti Rok - 5670 m
Smjer Split:
181 kmh
160 kmh
Smjer Zagreb
160 kmh
142 kmh
Najbrži teretnjak:
112 kmh
Najsporiji teretnjak:
9 kmh
Tunel Ledenik - 760 m
Smjer Split
253 kmh
216 kmh
Smjer Zagreb
200 kmh
185 kmh
Najbrži teretnjak
119 kmh
Najsporiji teretnjak
11 kmh
Tunel Bristovac - 679 m
Smjer Split
253 kmh
227 kmh
Smjer Zagreb
250 kmh
200 kmh
Najbrži teretnjak
119 kmh
Najsporiji teretnjak
9 kmh
Koja je to prijetnja ostalima da se recimo pri pretjecanju kamiona od 9 km/h zapiči u kamion od 119 km/h.... Što bi od svega ostalo?
Je da je ovo bilo i prošlo, pomalo zaboravljeno, ali ipak sam za normalnu vožnju, tj. ko se pridržava pravila, ne mora se bojat nikakvih presretača ma gdje god oni bili.
Bookmarks