hahaah koji frik... pa naravno da je preko kabela brže... bt je radio veza i uvijek se nečime ometa... kabel je ipak kabel direkt bez gubitaka uz puuuno veću brzinu... instalirati drivere je prejednostavno za sony ericsson...
Planirao sam upotpunit svoj SE z530 sa karticom od 1gb i USB kabelom što bi ga pretvorilo u solidan mp3 player/memory stick. Već sam bio spreman izdvojit potrebnu svotu, kad mi je prodavač u dućanu rekao da ima loša iskustva sa vezom mobitela i računala preko USBa. Navodno brzine prijenosa podataka nisu ni blizu USB 2.0 standardu (lik ima neku bijesnu Nokiu, neznam koji model) te da je bolje držati se BTa.
Zanimaju me iskustva korisnika SEa (neovisno o modelu) sa prijenosom podataka preko kabela. Jeli istina da je veza tako spora?
hahaah koji frik... pa naravno da je preko kabela brže... bt je radio veza i uvijek se nečime ometa... kabel je ipak kabel direkt bez gubitaka uz puuuno veću brzinu... instalirati drivere je prejednostavno za sony ericsson...
Seriously?
Ma nemoj takve budale ni slušati... Nema šanse (ni teoretske) da je BT brži od USB-a. Pa sve da je i USB1.1. Taj nema pojma što priča, ništa se ti ne brini, kabel je brz (pogotovo USB 2.0) i u svakom slučaju daleko brži od IC/BT. Onaj lik stvarno nema blage što je provalio.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
He he toliko i ja znam da je preko kabla bolje nego preko bt-a.
Ajd bar znam da nisam najlošije tehnićki potkovan znanjem![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
nemožemo reći BOLJE već BRŽE...Izvorno postao ledeni
![]()
Seriously?
I samom mi je jasno da je USB brži od BTa. Pitanje je koliko mobitel iskorištava potencijalnu brzinu 2.0 standarda!? Dali je, naprimjer, prijenos podataka sa računala na mobitel jednako brz kao i prijenos podataka sa računala na USB memory stick? Na par mjesta na ovom forumu sam primjetio da korisnici SE mobitela imaju problema sa brzinom prijenosa preko kabela.
Možda nemaju mob sa USB2.0 podrškom... Osim toga, zašto ne kupiš card reader pa tako koristiš tu karticu kao USB key? Provjeri prvo ima li tvoj mob USB2.0 uopće... Ako nema, razmišljaj dalje... O card readeru ili sl.Izvorno postao ruvignaldi
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
slazem se sa ovim, puno brze je prenjet nesto na karticu preko card readera, nego da spajas mob sa kompom!Izvorno postao DJ DeVelox
Bookmarks