a mozel se znat cijena ovog moba molim da mi kazete u eurima
@Roberte a sta mislis o Javi na V 200 izgleda da je nema?
Ako si gladan pojedi nesto
a mozel se znat cijena ovog moba molim da mi kazete u eurima
300-350 ojra
info sa crogsm-a je odgovor na ovo što te jako mućiPoslao: nimda
@Roberte a sta mislis o Javi na V 200 izgleda da je nema?
V200 nije za poslovne ljude, ali im može poslužiti. Njegovi korisnici su osobe koje drže do svog izgleda i izgleda mobitela, te njegovih multimedijskoh mogućnosti. Rotirajuća kamera je veliki plus i tu za sada Samsung nema konkurencije. Sve u svemu, V200 je odličan mobitel, vrlo dobrih mogućnosti, tako da nije čista šminka, ali mu isto tako fali par stvari, kao na primjer podrška za Javu i sinkronizacija s Outlookom. No, s druge strane tu su kamera, MMS, Višezvučne melodije, GPRS i sve skupa u odlično dizajniranom kućištu. Pa ako vam ne treba sinkronizacija i Java, a želite i možete kupiti mobitel s kamerom, toplo ga preporučam.
samo su igrice u javi
plišani
?-------------?
ma mob mi se strasno svida , a to za javu zasto java sluzi ja neznam bas mnogo mobitelima ......
Što se tiče Jave mislim da ništa od toga, ali Java mi niti ne treba, kada sam igre na mobitelima zadnji put igrao na Nokiji i to je bila zmija koja je bila strašno zarazna.
Java bi bila dobra za uredske aplikacije , ali sinkronizacija mobitela sa računalom je predobra , osim toga i podrška sa outlookom isto funkcionira jer sam sve kontakte prebacio direktno na outlook .
Pozdrav , Robert
@robertn kakve su slike s samsunga V200 kakve su na displeju moba , i kad se prebaci na komp ,ajd ak imas koju postavi da je vidim ok
Poslao: RobertN
Samsung V200 je najbolji mobitel na Hrvatskom tržištu , da ne govorimo o načinu i lakoći sinkronizacije sa računalom.
Skidanje mailova sa neta preko GPRSa je uživancija.
1. Trebaš imati instaliran Samsung V200 kao modem u OSu i OS ga treba tako vidjeti preporuka na COM1 ili COM2
2. Nakon čega pokreneš program Easy GPRS
3. Tek nakon toga utakneš kabel u V200 , da bi ga program našao.
4. Onda možeš sve što želiš prebacivati na komp. i s kompa na mobitel.
P.S. Imao sam do sada cca 24 mobitela svih proizvođača ali mi niti jedan nije dao toliko slobode u korištenju od Samsunga V200 i vrijedi svake lipe koliko sam dao za njega.
Do sada sam primio cca. 30MMS poruka i isto toliko i poslao i sve radi besprijekorno.
Pozdrav , Robert
za početak, šta je to osu i os? i na koji način da ja instaliram mob kao modem....? mislim da je u tome problem...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
@andrea jesil ti zadovoljna sa svojim mobom V200
Slike su odlične kada je osvjetljenje dobro kada padne osvjetljenje slike izgube na kvaliteti.
OS ti je Windows 98, Me, 2000 ,XP koji god. ili Linux.
U Device managmentu ga moraš naći kao uredjaj.
Pozdrav , Robert
a imal blic na kameri ,ajd odg , i koliko on ima boja u displeju,
i de ak imas koju sliku postavi je da vidimo
Samsung v200 ima jedan od najboljih ako ne i najbolji ekran na mobitelima,ima 65536 boja i slike na ekranu su mu odlivne,a sto se tice slika pogledaj malo u Fotke s telefona ima par mojih slika
nema blic na kameri
slike su dobre a kolika je najveca rezolucija...
i kako mob lezi u ruci jel izgleda glomazno
352x288 je reza
a brzo se naviknes na mob pa ti nije velik,ili ak ti je velik ti ga sklopis i on je mali![]()
reza da je makar najveca 640X...
bilo bi cool al mi se svida kamera sto je mozes okretat ,
a slike na displeju moba su fenomenalne jel tak,i on koristi viewfinder kada se slika jel tak
viewfinder?
pa i nisam. imate slike s mojeg moba u cafe.mobil...thread slike forumaša....mislim da su dobre...jedino se fabricio ne vidi baš jer je bio mrak...Poslao: tare
@andrea jesil ti zadovoljna sa svojim mobom V200
p.s.nisam ih ja uspijela prebaciti nego frendovi s posla sa moba na laptop...
ma ove tvoje sliku nije kvaliteta bas naj naj slike su dosta mutne nadam se da su puno puno bolje na displeju, jel tako
pa neznam...mislim da su bolje sa e 700
a imal neki mobitel E 715
ima
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kakva je razlika izmedu E 700 i 715
715 ima flash
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks