memorija interna je 5,5mb,a u paketu dolazi memorijska kartica od 64mb.Izvorno postao shiljak
Eto kao sto se iz naslova vidi.
Treba da ima kameru najmanje 10MB memorije, da nije mal ekran, i da mozes prosiriti memoriu na mob-u(ovo zadnje nemora imati ali pozeljno je).
Gledao sam malo po stranicama i nasao Motorola E398, ima kameru,i ekran je velik (taman!) i ima 43 MB memorije...
Ima te li vi kakvu preporuku
Zadnji uredio shiljak : 19-07-2006 u 21:43
memorija interna je 5,5mb,a u paketu dolazi memorijska kartica od 64mb.Izvorno postao shiljak
ma ako ide na memorijske kartice onda nije vazna interne memorija!Izvorno postao zmija
e398 ima cca 6 mb-a slobodno (ovisi koji se soft gore vrti), a da se osloboditi da ima preko 10 mb-a interne. plus microSD mislim do 512.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 19-07-2006 u 23:13
Motorola L7...sad ne znam kolko ima memorije 5 ili 8 mb, ali mislim da zadovoljava sve što ti tražiš
![]()
moze li mi ko reci koliko kosta E398 E1000 i L7???(nov s PDV-om)?
citao sam na ovome forumu da E1000 bolji od E398-jel samo zbog kamere?
Ako ima dodatnu mem. kao i ova dva,posto ipak hocu da mi se nalaze nekoliko igara, video klipova i sl.!!
E1000 odmah prekriži... Njega novog u dućanu više nema... Ni za W398 nisam čuo u HR. Za ove ostale cijene pogledaj malo po netu... Imaš kod operatera samo uređaj (brandirani soft, ali jeftinije...) Pogledaj kod zastupnika (RAM3) ili u obližnjim dućanima cijene ostalih...Izvorno postao shiljak
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ja sam imao E398, mob je odličan, a zvuk fenomenalan s 2 zvučnika...
- Red-Gsm.net -
Izvorno postao shiljak
E398 i E1000 ces tesko naci nove u trgovini, mozda na crno. e398 ti je rijedak mobitel, imao ga je t mobile u ponudi za 1298kn, e1000 ti se nađe za 1000kn, dok l7 u vipu dođe 1200kuna (nisam siguran)
E1000 ti je bolji od e398 u ekranu, kameri i 3g (ak ti je bitno)
sva tri imaju prosirivu memoriju. microSD (TransFlash)
preporuka L7, definitivno, najnoviji model s najboljim karakteristikama (ako ti ne treba 3g telefon)
pozdrav![]()
VK 1010-IO
da odma kazem da sam iz BIH i da ne koristim eronet karticu(ako to ima veze).Izvorno postao danyx
Kod mene je u jednoj radnji motorola L2 1036Kn(jeli taj stariji od E398),(da potam da se slucajno L2.. oznacavaju i sa E398 ili je to skroz drugi mobitel?).
Uglavnom znam da taj L2 ima da se kupi kod mene(nesto dodje uz njega ali neznam sta i neznam ima li on karticu).
Mozete mi mi objasniti sta to znaci 3G.
onda bolje uzmi L6 ili L7.
l2 ti je noviji model, ali sa funkicijama se ne moze mjeriti sa e398 (kamera, prosiriva memorija, stereo zvuk) l2 ti nema mem karitcu...Izvorno postao shiljak
Što je 3G?
3G je skup različitih tehnologija koje omogućavaju vašem uređaju Internet pristup velike brzine. Na taj način možete gledati sadržaj velikog "bandwidtha", primjerice video i složene aplikacije, a omogućeni su i video telefonski pozivi. 3G je nova tehnologija koja će biti šire dostupna u godinama koje dolaze.
VK 1010-IO
sta mislite o Sony Ericsson K700i ima sve kao i E398...
Ima li ko kakvu preporuku???
Stvar je u tome da ti hoćeš novi mobitel, iz dućana... K700i je izašao iz prodaje... Inače je mob dobar, ali novoga nećeš nigdje naći. Pogledaj što ima od ostalih Sony Ericssona. Npr. K510i nije loš. (U Vip-u) K510i Vip ponuda Ili nešto tome slično...Izvorno postao shiljak
mozda samsung x670(1198kn),motorola v360(991kn).
evo jos da pitam za Siemens S65 110 €-sve ima a nije skup(valjda nece biti ni kod mene skuplji puno).
Motorola E770 115 € -isto tako
Pa zašto si ne uzmeš C-81 imaš ga na tele-2 za 900 kn,a dobar je mobitel za tu cijenu.Samo platiš dekodiranje a to ti je max 100 kn,tako da cijena ne prelazi 1000.http://www.tele2.hr/rates/mobile/res...enqsiemensc81/
I feel the need -the need for speed!!!!!
Ma ja sam u BiH pa ako ima i ta radnja kod mene OK ali nisam mogao naci radnju!Izvorno postao ledeni
Jel tele-2 samo radnja u kojoj prodaju mobitele, nema veze koju karticu koristis?
A zasto treba dekodirati mob?
Imaju li sajt za BiH ja sam u Sarajevu, ako nemaj radnju onda nista...
Trebaš ga dekodirati da bi mogao raditi na tvojoj mreži,ovaj je samo za tele-2.Izvorno postao shiljak
Možda netko od poznanika ide u HR,pa mu daš da ti kupi
A tele -2 ti je operater nije trgovina,zato ga i moraš dekodirati,ali mislim da se isplati za te novce![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Tele-2 nije samo radnja... To je operater u HR... E sad da li ti se isplati ovdje kupovati i dekodirati da ga tamo možeš koristiti, to ti vidi.Izvorno postao shiljak
![]()
vidjecu isplatili mi se, samo da jos pitam mogu li ja dekodirati mob da nedajem 100Kn beze???Jeli komplikovano???
I da pitam zna li ko gdje se ima kupiti u makarskoj mobitel taj ili neki drugi...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-07-2006 u 00:02
Panasonic-ovi mobiteli nepodrzavaju niti jednu drugu marku osim svoje (nemozes prebaciti sliku na drugi mob ako nije iste marke).
Da li ima to i kod drugih proizvodjaca ili je to samo jod panasonic-ovih????
Mislim da i Samsung radi ovakve gluposti. Nisam siguran je li u pitanju samo prijenos IC-om ili je i Bluetooth u pitanju. Koliko znam Samsung isto ima problema sa prebacivanjem na ne-Samsung telefone...Izvorno postao shiljak
Bookmarks