Izvorno postao
Quattro
Nemas kaj pobat maticne ploce su identicne velicina ekrana raspored tipki sve je identicno! Jednio šta na m65 nisu stavili mmc i te bocne tipke zato sta je namjenjen "exstremnim" uvjetima! jel bi kroz te tipke i utor za mmc mogla uc vlaga i prasina! a mob je kao otporan na vlagu prasinu itd...
ista stvar ko i kod C65, CV65 i C72! oni su pak totalno isti samo je maska drugacija! i pase s jednog na drugi!
Ako bi isao ovo mjenjat stavljat S65 u M65 masku onda se moras pomirit da neces imat bocnih tipki i da neces moc mjenjat MMC zato fino kupis mmc od 1gb ostavis ga unutra i problem rjesen!
Jel po meni apsolutno je nemoguce napravit ladicu za mmc na kucistu od M65 prvi problem je isto kao i kod tipki ona guma sta ide okolo a drugo M65 je dolje podosta zaobljen za razliku od S65 koji je vise cetvrtast
tako da je to po meni nemoguce! Morao bi onda onu gumu izrezat na tom dijelu a to bi dovelo do izvlacenja gume okolo na drugim mjestima, a bas zaljepit gumu po meni i nije rjesenje drugo; PITANJE kolko bi to estetski ljepo izgledalo!!
Bookmarks