ovo je odlična cjena s obzirom na player i proizvođača,odi u dučan pa ga isprobaj tako češ najbolje vidjet,no osobno bi mi bio ovo prvi izbor kod hdd playera do 2k kuna.
ovo je odlična cjena s obzirom na player i proizvođača,odi u dučan pa ga isprobaj tako češ najbolje vidjet,no osobno bi mi bio ovo prvi izbor kod hdd playera do 2k kuna.
ja sam se odlučila za ovaj mp3 player, pa može li mi netko reći gdje bi ga u splitu ili zagrebu mogla naći? (ili možda narućit)![]()
model od 6GB imaš u linksu i nobilis informatici (oboje ZG)... ja nisam mogo nać model od 20GB pa sam kupio sandisk...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel imaju sve boje, il samo ona crvena(ona mi je pregadna,hihi)?
čini mi se da u linksu imaju "srebrni"... Meni je taj crveni baš ok...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo uzela sam srebreni. steta sta nije bilo crnog ili plavog![]()
čestitam na odabiru,ako si voljna napiši svojim riječima par redova o playeru
angels might have been eaten.
Izvorno postao Ico
Ja sam kupio prije par dana bas crveni...
Bio sam se dvoumio izmedju ovog od 6 gigi i onog manjeg novog mp4 playera od 2 gige....a razlika je bila koji 100 kuna..pa sam ubo h10 crveni...
konacno netko kupio player tako da mozemo od njega cuti iskustva iz "prve ruke" ...Izvorno postao Stewanov
kad proucis player, obavezno napisi dojmove i misljenje, tako da znamo da li se isplati to kupovati!
pozdrav!
p.s. da li je istina da player svira pjesme po abecedi, ignorirajući pri tome ID tagove ???
Bookmarks