probaj diskonektat, i uštekat u neki drugi usb port.Izvorno postao aco
Imam ipod od 30gb i kada sam ga spojio na komp pisalo je don't disconetct i zablokirao se ja sam nakon par minuta ugasio komp i ištekao ga i već mi 5 sati piše dont disconect a nemogu mu izvadit bateriju nikakoni softver promjeniti
probaj diskonektat, i uštekat u neki drugi usb port.Izvorno postao aco
Nismo se baš razumjeli, meni je zablokirao ipod, samo mu na ekranu stoji do not disconetct ili sat od još prije 4 sata i stanje baterije..nemogu ništa s njim! užas
drži ga da se istroši baterija, znači kad se istroši ugasit će se...... (načekat ćeš se)
i šta to nema reset tipku?
Seriously?
nema nikakvu reset tipku problem je što je i baterija integrirana tako da moram čekat![]()
![]()
kao što rekohIzvorno postao aco
![]()
Seriously?
dugo drži tipku za paljenje/gašenje(5-10 sekundi). morao bi se na taj način prisilno ugasit sko se smrznuo.Izvorno postao aco
Evo probao sam držati tipku i više od 10sek ali ništa..piše da baterija traje oko 14 sati !!
preživit ćeš bez njega 14 satiIzvorno postao aco
Seriously?
e ja više nemam ideje, osim da čekaš 14 sati, pa se javi sutra ak nešto zapne. mislio sam da funkcionira kao komp kad se sledi, al očito da ne. nemam ideje stvarno.Izvorno postao aco
meni je žalosno ako je to jedino rješenje.... lagano mijenjam mišljenje o ipod-u![]()
Seriously?
Za boga miloga, kako nema reset tipku? Trebalo bi imati malu rupicu u koju se gurne nešto tanko, vrh igle ili spajalicu...
Otišao sam na support stranicu, sve je ljepo objašnjeno i ilustrirano, svejedno hvala na odgovorima!! rješeno
EH gdje si bio prije sat vremena hehe...Izvorno postao sodom
![]()
sva sreća pa sam proguglao![]()
u SlovenijiIzvorno postao aco
glavno da je stvar riješena![]()
Bookmarks